Džíny pro každou postavu

Denimové kalhoty jsou zcela automatickou součástí šatníku. Ačkoli se džíny řadí mezi nenahraditelnou klasiku, od níž má každá žena minimálně jeden exemplář, není až tak jednoduché najít ty dokonalé, které by vám bezchybně padly. Všechny jsme se holt narodily s jinak formovaným tělem a všechny ho také musíme nějakým způsobem ‚nasoukat‘ do oblečení. Ovšem chytře zvolený tvar kalhot může vyzdvihnout přednosti siluety. Přinášíme tedy tipy, abychom vám dobu hledání perfektně sedících džín zkrátili na minimum.

1. Ženské postavě s křivkami svědčí tmavá barva, vysoký pas, upnutá část okolo stehen a rozšířené nohavice od kolen dolů. Vysoký pas a tmavé  zabarvení postavu zeštíhlí, rozšíření nohavic pak zase vyváží linii boků. Noste je ale jedině s vysokými podpatky, nejlépe klínky, a prodlužte tak výrazně své nohy.

dziny-obla

2. Sportovní postava, ať už přirozená, nebo vydřená ve fitku, si svůj ideální střih vypůjčila z mužského šatníku. Takzvané boyfriend džíny jsou upravené pro ženy tak, aby ve výsledku vznikl odlehčený sexy look. Vypracovanému tělu nepřidávají na kilech a působí cool dojmem. Přes den je klidně zkombinujte se sportovní obuví, kterou večer vyměňte za jehly.

dziny-boyfriend

3. Chlapecká postava a dlouhé nohy jsou často vysněným ženským vzhledem, ale jsou mezi námi i takové, pro které je tento sen běžnou realitou. ‚Modelkovské‘ tělo vynikne nejvíce v jednoduchých slim kalhotách. Záviděníhodné nekonečné nohy ještě více zvýrazní černé nebo šedé odstíny a samozřejmě lodičky do špičky. Vy si ale můžete dovolit i balerínky nebo tenisky. 

dziny-chlapecka

4. Malá a drobná postava se může pyšnit tím, že je sice hubená, ale její majitelky by rády získaly pár centimetrů navíc. Díky chytře zvoleným džínám můžou dosáhnout alespoň skvělého optického klamu. Rovný cigaretový tvar s ohrnutými nohavicemi lehce nad kotníky dokáže úplně zázraky. A vysoké lodičky samozřejmě jejich efekt ještě zmnohonásobí.

dziny-drobna

Podívejte se v galerii, jaké džíny nosí celebrity!

Džíny pro každou postavu