TOP 5 neutrálních paletek, ke kterým se budete vracet

Naše kosmetické taštičky obsahují nejrůznější odstíny rtěnek, očních stínů či tvářenek. Stále však máme ty, ke kterým se vracíme, mají ošoupaný obal a uvnitř nich je vidět prosvítající dno produktu. Ty, které používáme jako jistotu, se kterou se nalíčíme všude. Jaké svaté grály jsou ty naše?

paletky

Naked 2 od Urban Decay

Klasika nad všechno. Mít doma jednu z ikonických paletek z řady Naked od Urban Decay je téměř povinnost. My máme slabost pro „dvojku“, která je jedna z nejuniverzálnějších. Světle hnědý stín Tease máme už skoro prázdný. Chopper zase použijeme vždycky, když jdeme večer na párty. Pokud váháte, kterou paletku pořídit své dospívající dceři jako její první, Naked je ta správná volba.

carapaletky

Lancôme Hypnôse Palette

Paletka, která bude slušet vám, vaší mamince i kamarádce. Hodí se skvěle ke všem typům pleti a je výborná na cestování. Všech pět odstínů, které obsahuje se dají kombinovat s barevným mono stínem té nejšílenější barvy, anebo jen s tenkou linkou, která vaším hlubokým očím dodá ještě větší rozměr. Náš tip, kombinujte s ostatními produkty z řady Hypnôse od Lancôme. Budete vypadat jako Taylor Hill z jejich kampaně.

carapaletky

MAC In the flash X15

Pro dokonale tělové a přirozené líčení použijte MAC In the flash. V patnácti odstínech vám značka přináší to nejlepší, co vytvořila. Alespoň podle nás. Nejednou jsme ji viděli u několika make-up artistek. Když si chceme opravdu vyhrát se stínováním, volba je také jasná. Zvláště odstíny Beaded a Cast Iron jsou prostě nádherné.

carapaletky

Dior 5 Couleurs

Do neutrálních odstínů řadíme i růžovou. Dokáže opticky zahřát oko, ale nedělá ho ospalé jako červená. Zkrátka budete vypadat jako byste se právě probudila „do růžova“. Nás baví tato paletka od Diora, která je evergreenem, a proto nesmí chybět na tomto seznamu. Jen škoda, že vzor vyrytý na stínu se po chvíli smaže, zbožňujeme ho!

carapaletky

Yves Saint Laurent Couture Variation Palette

Luxusní, nadčasová a naprosto univerzální. Tento klenot musí mít doma každá dáma, která si potrpí na kvalitě, ale zároveň si ráda hraje s očními stíny, nebo jen vybere jeden odstín a použije ho na celé víčko. Ať už se rozhodnete jakkoliv, tato paletka vás nezklame. Za její dlouhotrvající výdrž i bez báze ručíme.