Víme, jak prodloužit výdrž parfému

Text: Klára Dedková

Každá máme svůj oblíbený parfém. Někdo rád experimentuje a zkouší novinky a někdo je věrný své vůni, kterou používá už roky. Ať je to jakkoli, chceme, aby na nás parfém vydržel co nejdéle. Ideálně už napořád. 

Trik č. 1: míchejte ho do tělového mléka

Až se příště po koupeli budete mazat tělovým mlékem, zastavte se a zkuste přidat kouzelný trik. Na suchou pokožku dejte malé množství krému bez parfemace a vstříkněte do něj parfém. Smícháním s krémem tak vytvoříte ojedinělé mléko, které po rozetření po celém těle vytvoří obláček, vonící po vašem parfému. 

Trik č. 2: noste atomizér

Nejléší způsob, jak prodloužit výdrž parfému, je použít ho znovu. Víme, že to nezní moc nápaditě a že nechcete v kabelce nosit ještě flakonek vaší vůně. Proto nosíme atomizér. Plnitelný rozprašovač parfému je malý a nebude vám tak překážet. Navoňte se kdykoliv, kdy budete chtít. Kdykoliv, když budete chtít zlepšit náladu. 

Trik č. 3: použijte ho do vlasů

Funkci kondicionéru nezastane, ale provoní vlasy i každý pohyb, kdy s nimi pohodíte. Použijte parfém do vlhkých vlasů a následně je usušte, jak jste zvyklá. Pokud nepoužijete výrazně vonící lak na vlasy, váš parfém bude velmi intenzivní. 

Ať už použijete jakýkoliv trik, vůni, na kterou jste zvyklá, nebudete cítit tak jako u ostatních. Nepřehánějte to proto s parfémem a nechte se okouzlit i vůněmi vašeho okolí či partnera. Ty totiž voní nejlépe.