Efektní, netradiční, extravagantní!

Značka Sergio Rossi uvedla na trh novou řadu uměleckých doplňků, díky kterým se můžete stát odvážnou amazonkou moderní doby. Nás z kolekce mosazného příslušenství, kde je například pas, obojek na krk, ale třeba také psaníčko, nejvíc baví podprsenka. „Fascinuje mě svůdnost. Být nahý a oblečený zároveň je něco, z čeho doslova šílím. Podle mého názoru by se rozhodně všechny doplňky z naší kolekce měly nosit na holé kůži. Dokonale by vypadaly například pod pánským sakem nebo pod průhlednými šaty. Nakonec je ale vše jen na vás a vaší náladě, jak si je oblečete,“ řekl kreativní ředitel značky Sergio Rossi Francesco Russo.
Celá jedinečná linie je inspirována surrealistickými sochami francouzského umělce Françoise-Xaviera Lalanna a měla by posílit a chránit ženy. „Kolekce jaro/léto 2011 se zaměřuje na výrazné návrhy inspirované sochařinou s hodně propracovanými, ručně dělanými detaily. Ty svědčí o kvalitní italské řemeslné zručnosti naší firmy. Mosazné doplňky jsou poctou moderní bohyni,“ dokončil Rossi.
Podobný styl si oblíbila i Lady Gaga. Ta podobné speciální brnění od Dolce & Gabbana z kolekce z roku 2006 oblékla v klipu Paparazzi.