ELLE & Amazing Places: baby friendly místa

Protože sama děti nemám, dali jsme hlavy dohromady s kolegy, kteří mají menší i větší ratolesti, a společně jsme pro vás vybrali několik kouzelných míst, kam vyrazit s dětmi. Jsou tu na ně přímo zařízeni, a tak se nemusíte obávat, abyste vy nebo vaše drobotina nerušili ostatní hosty.

babyhouse

Babyhouse

Jak už napovídá název, v beskydském Babyhousu mají pro vaše maličké úplně vše. Můžete se tu ubytovat v v soukromí 3 luxusních bytů zařízených v originálním stylu. Každý má krom běžného zařízení také dětskou hernu a pro rodiče prostornou terasa, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo sobě a dětem připravit večeři na grilu. Vaše ratolesti tu mohou trávit čas v dětské koutku plném hraček, zahrát si nejrůznější hry na herních konzolích, pustit si oblíbenou pohádku nebo celý den vyvádět na oplocené zahradě domu, kde je postaveno dětské hřiště s prolézačkami a pískovištěm. Vy na ně zatím můžete dohlížet z pohodlné sedačky na venkovní zastřešené terase. Až uložíte děti večer ke spánku, můžete se s partnerem naložit do venkovní vířivky nebo si objednat relaxační masáž. V Babyhousu mají navíc jednu originální službu. Dokáží vám tu zařídit animační programy, během nichž děti tvoří, hrají si, soutěží a baví se. Jednoduše ráj pro děti i jejich rodiče.

cara

 

kocourek

Apartmány Kocourek

V Apartmánech Kocourek na Vysočině jsou na děti přímo zařízeni a s jejich dováděním počítají. Mají tu pro ně na dvoře hřiště s umělým trávníkem, plastový domeček s kuchyňkou a stolečkem, trampolíny, prolézačky a mnoho dalších hraček. Navíc pro děti i jejich rodiče postavili na zahradě i vyhřívaný bazén. Vy pak můžete během dětského hraní relaxovat na jednom ze tří venkovních posezení. Navíc je pro vás v každém apartmánu připraveno vše potřebné pro děti jako třeba dětská postýlka, koupací vanička, přebalovací pult či nočník. Večer už se jen posaďte ven a opékejte na venkovním ohništi.

cara
hejluv mlyn

Hejlův mlýn

Krásných 5 apartmánů na vás čeká na Pardubicku v Hejlově mlýně, dokonalém místě pro dětské objevování. Veškeré vybavení pro caparty vám tu rádi zapůjčí, nemusíte tak s sebou vozit postýlku, chůvičku, přebalovací pult, dětské sedátko, vaničku ani nočníky. Ve společenské místnosti je také k dispozici dětský koutek, pro rodiče krb a posezení s výhledem na nové funkční mlýnské kolo.  Venku si mohou děti hrát na dětském hřišti a v blízkosti penzionu je pak bezpečný měklý potůček a také les, který vybízí k průzkumu. Nepropásněte zdejší čaje o páté, při nichž se podává místní specialita - čermenský koláč. Ty si můžete vychutnat i venku v přírodě na piknikové dece.

 

cara
u cedora

U Ceďora

V Broumovském výběžku se nachází další kouzelné a navíc baby friendly místo - chalupa U Ceďora. Přijet do ní můžete až v 8 lidech, ideální tak pro 2 rodiny. Budete tu obdivovat velkou zahradu, kde můžete po večerech grilovat, opékat buřty a sedět pod pergolou. Děti se vydovádí na dětském hřišti s  trampolínou. Každá maminka určitě ocení i pračku a sušičku a děti zase pohádkové sezení na peci.

cara
kulisek

Chalupa Kulíšek

Ve Strážném, vesnicí mezi Špindlerovým mlýnem a Pecí pod Sněžkou najdete romantickou chaloupku Kulíšek. Vejde se vás sem 10, s přistýlkami až 14 a zabaví se tu jak malé, tak i větší děti. Rodiče mohou na výlety s kočárkem, krásný vede třeba k prameni Labe. V zimě jste pak na skvělém místo pro běžkování a na sjezdovky to máte kousek do Herlíkovic nebo do Špindlu.

V chalupě mají pro maličké vše potřebné, od nočníků, dětských prkének, až po hračky do vany, dětské prostírání, plastové nádobí a jídelní židličky. Děti budou určitě nadšené z kachlových kamen, na kterých mohou odpočívat. Na zahradě si zase vyhrají na pískovišti, v malém nafukovacím bazénu a na houpačkách. Na půjčení jsou tu také odrážedlech, tabule a křídami, badminton, švihadla, skákací guma, frisbee, kroket nebo petanque.

cara
amazing places