ELLE loves you, Lee

Že nevíte, o koho jde? Lee Stafford je kadeřnická hvězda, která česala Brada Pitta i Johnnyho Deppa. Jeho příběh by byl ztělesněním amerického snu, kdyby nebylo jedné maličkosti. Není Američan, nýbrž kovaný Brit. Snažil se a uspěl v tvrdém byznysu. Co na tom, že se mu nedostalo kadeřnického vzdělání… Šest let praxe neabsolovoval v zavedeném salonu, ale ‚odstříhal‘ si je v maminčině jídelně. To mu dalo víc než škola. Dodnes vychází raději z praxe než z teorií.

Nakonec (tedy vlastně na začátku) si otevřel vlastní salon. Při své práci pak postupně zjišťoval, že mu určité produkty na vlasy nestačí a že mu chybějí ‚vychytávky‘, které by řešily problémy vlasů obyčejných zákaznic. Tak se rozhodl, že to, co mu schází, si prostě nechá udělat. Jako první na světě vyvinul ochranný sprej pro vlasy, které se často žehlí. Jak sám říká: „Bylo to prosté. Devadesátá léta! Zrovna byly in krásné rovné hladké vlasy, všichni žehlili jak o život a já jsem si takhle jednou v salonu řekl, ale vždyť je ta plocha horká a vlasy se pálí. S tím je třeba něco udělat. Konkurenci trvalo léta, než nás byla schopna okopírovat. Byl to náš bestseller.“ Stejně přirozeně vznikaly další unikáty, které seženete pouze u Leeho Stafforda. Sprej na krepaté vlasy Dehumidifier navrhl pro maminku, protože „ona měla tak strašné vlasy, že chtěla, abych jí je denně foukal, a na to už jsem neměl čas“. Maska pro vlasy, které nikdy nedorostou, je tak skvělá, že se každou minutu na světě jedna prodá.

Jak a proč vznikala? To si povyprávíme jindy. Teď se podívejte na www.profimed.cz a pořiďte si sprej na ochranu vlasu proti horku. Funguje s fénem i žehličkou. Vaše po zimě unavené vlasy si přece zaslouží něco navíc!

ELLE loves you, Lee