ELLE redakce: Kabáty, které budeme nosit na podzim

kabat ester 20a6d

Josefína Bakošová, kolekce Bluesy

Ester Geislerová, produkční

“Zamilovala jsem do kabátu od Josefiny Bakošové, z nové kolekce Bluesy, která bude představena teprve začátkem října a je dechberoucí. Miluju na něm, že je velký, pohodlný a ta růžová v té temné zimě… mi bude připomínat slunce a jaro.”

Další růžové kabáty:

 

kabat cindy 0fb30

Tommy Hilfiger x Gigi Hadid, 11 999Kč

Cindy Kerberová, kosmetická redaktorka

“Před pár lety jsem zjistila, že nemám v šatníku ani jednu bundu, zato plno kabátů. Opravdu je miluji a jsem ráda, když konečně zase nastává jejich čas. Ve skříni mám oblíbených vintage kousků, např. vlněnou černobílou kostku od Yves Saint Laurent z 80. let, hodně ráda nosím i modrý kabát z kolekce, kterou před třemi lety navrhl Matthew Williamson pro Lindex. Z aktuálních kolekcí mě hodně zaujal kabát z kolekce Tommy x Gigi.”

Další elegantní kabáty:

 

darinka kabat 539bd

Zara, 2 599Kč

Darina Achremenková, art director

“Je přímo naší povinností nosit na podzim barevný kabát! Za mě jednoznačně vede baby blue kabát ze Zary.”

Další světle modré kabáty:

 kabat klara 4962c

COS, 115EUR

Klára Antošová, editorka

“Vypadá to, že na letošní podzim mám kabát vybraný. Od té doby, co COS v Praze otevřel svůj obchod, se tam čas od času zastavím a pokaždé objevím něco, co mě baví. Při poslední návštěvě to vyhrál elegantní tmavěmodrý kabát ve kterém mě budou bavit i ty nejsychravější podzimní dny."

Další kabáty s páskem:

 

kabat market 10fba

Topshop, 195 liber / Zara, 1 499Kč

Markéta Dekánková, asistentka redakce

“Ve skříni mi chybí kabát volnějšího střihu a tento černý bude naprosto perfektní k Botaskám. A univerzální šedý vlněný kabát se také na podzim neztratí!”

Další kabáty s volným střihem:

 

kabat adela ebd97

Weekday, 150EUR

Adéla Mazánková, digital editor

“Na kabáty se každý rok těším jak malá, protože správný kabát zachrání jakoukoliv kombinaci – i tu pondělní, v sestavě: tričko, džíny a bad hair (day). Nejradši mám ty trochu oversized a s kulatými rameny a vojenská zelená vypadá jako správně nadčasová barva.”

Další kabáty s kulatými rameny:

 

A co vy? Také už jste si našli ten SVŮJ do podzimních měsíců? Podělte se!