ELLE streetstyle: jak nosit sportovní tenisky 3x jinak?

Model adidas UltraBoost 19 doslova zbořil svět Instagramu. Značka ho odhalila světu minulý měsíc a od té doby ho všichni influenceři, běžci i módní blogeři nosí v ulicích a testují jeho maximální pohodlí. Tenisky adidas UltraBoost byly kompletně přestavěny ze 17 dílů, na 4 nejdůležitější a nechybí jim nejaktivnější odpružení Boost, stabilizační prvek Torsion Spring, který zaručí plynulý běžecký krok, super pohodlný tkaný svršek Adidas Primeknit 360 a 3D Heel Frame, který chrání patu a přináší perfektní kombinaci přizpůsobivosti a podpory. Sečteno a podtrženo: prostě dokonalá bota nejen pro vaše běžecké aktivity! 

My jsme se rozhodli, že vám ji v ELLE představíme trochu jinak. A to jako módní doplněk, kterým žije celá planeta! Tenisky jsou totiž posledních pár let žhavým módním doplňkem číslo jedna a obouváme je do práce, do školy nebo třeba i na rande. Jsou symbolem pohodlí a posledních módních trendů zároveň. Jak je tedy nosit podle redakce ELLE? Požádali jsme Lucii Janotovou, digital director ELLE.cz, aby nám ukázala, jak je bude nosit ona.

ultraboost

Do práce:

„Klasické dámské kostýmy jsou letos žhavým trendem číslo jedna. S lodičkami nebo balerínkami je to skvělá kombinace, pokud třeba pracujete v bance. Sexy sandálky vám zase snadno vykouzlí outfit na žhavé rande. Ale když ke kostýmu obujete sportovní tenisky, rázem se z bankovní úřednice přesunete do kategorie módních trendsetterů. Z doplňků pak stačí výraznější kabelka a máte o originální outfit na pracovní den postaráno!”

sako a kalhoty, H&M; brýle, Ray-ban; psaníčko, Dior; tenisky, adidas UltraBoost 19

cara

 

ultraboost

Na víkend: 

„Nejdřív trhy na Náplavce, pak s kamarády na brunch, možná nějaká výstava nebo třeba piknik v parku (na to se zvlášť těším)… Ideální víkend má pro každého mnoho podob. Ten můj je rozhodně aktivní, proto jsou tenisky jasnou volbou. Nejvíc mě ale baví nosit je s „nesportovními” kousky oblečení jako je třeba hedvábná halenka nebo dlouhý kabát. Kombinovat nekombinovatelné je prostě často sázkou na jistotu.”

košile, kalhoty, kabelka a kabát, Lindex; tenisky, adidas UltraBoost 19

cara
ultraboost

Na jógu:

„Přiznám barvu… já se na cvičení tak strasně nerada převlékám! Máte to podobně? Prostě nejraději mám outfity, ve kterých mohu vyrazit rovnou z domu a přesto se za sebe na ulici nemusím stydět. Proto je pro mě kombinace originálních legín, sportovní mikiny a oversize bundy (manželovi) tak oblíbenou záležitostí! A co si budeme nalhávat, samozřejmě v tomto outfitu nechodím jen cvičit, ale i když chci třeba vyrazit na rychlé kafe u nás v ulici, je to přijatelná kombinace. A tak strašně pohodlná!”

bunda, Zara (pánská); mikina, Mango; legíny, H&M; tenisky, adidas UltraBoost 19

cara
adidas

POZOR SOUTĚŽ! 

Vyhrajte revoluční model tenisek adidas UltraBoost a užijte si je ve městě, v přírodě i při sportu stejně jako my!

Soutěžit můžete na Instagramu @elleczech

Podmínky:

- vyfoťte styling se svými oblíbenými teniskami a fotografii postněte na Instagram (do klasického feedu)

- fotografii označte hashtagem #ultraboostELLE 

- na fotografii označte účet @elleczech a @adidasrunning

- nejoriginálnější styling, který vybere redakce ELLE, vyhrává pár tenisek adidas UltraBoost

- soutěžit můžete 14 dnů: od 9.3. do 22.3.

Hodně štěstí!

Zobrazit příspěvek na Instagramu