#ELLEBeautyCrush: Ikonický krém bojuje s autismem, přidáte se taky?

Ultra Facial Cream od Kiehl's všichni milují, od makeup artistů po kosmetické redaktorky po celém světě. A právem. Tento bestseller mezi pleťovými krémy je teď v dostání v barevném obalu. Nová limitka ale není jen o barvách na kelímku, ale hlavně pomáhá. Tento se rok americká značka spojila s hercem Matthewem McConaugheym a podporuje organizaci Autism Speaks. Co můžete udělat i vy? Matthew natočil speciální video, které najdete na Facebooku. Za každé jeho sdílení věnuje Kiehl's jeden dolar na Autism Speaks. 

Proč autismus? „Autismem trpí přibližně 70 milionů lidí na celém světě. Tuto poruchu mají i mnozí studenti navštěvující doplňkový program na amerických školách just keep livin, který jsem založil. Měl jsem tak možnost poznat, jaký dopad má autismus nejen na dítě, ale i na celou jeho rodinu," říká Matthew McConaughey. „Jsem tedy velmi poctěn, že mohu s Kiehl's a organizací Autism Speaks spolupracovat a přispět tak k rozvoji v oblasti rané diagnostiky a služeb pro tyto neuvěřitelné děti a jejich rodiny. Podobné aktivity mají nesmírně pozitivní dopad."

Líbí se vám nový design Ultra Facial Cream? Nám rozhodně ano. Hydratační krém v obalu z puzzle zůstává stejný. Díky skvalanu a výtažku z lalangu válcovitého hydratuje po celý den, neobsahuje parabeny a hodí se pro všechny typy pleti bez ohledu na věk. 

Kiehl's x Matthew McConaughey Limited Edition Ultra Facial Cream je k dostání ve velkém balení 125 ml a navíc k němu dostanete dárek - náramek s modrým puzzlem dílkem.

Za kolik: 1390 Kč
Kde: KOUPIT ZDE

ufc autism speak flat bd98c