Emma Watson: z krátkovlásky na mikádo

Ten příběh známe všichni: hned jak padla poslední klapka natáčení Harryho Pottera, šla Emma Watson na kluka. Chvíli to trvalo, ale nakonec všichni uznali – takhle vypadá skvěle. Důkaz: s krátkými vlasy se Emma stala tváří Lancôme, jedné z nejslavnějších kosmetických značek. A jestli nový sestřih znamenal konec novým rolím (jak se Emma obávala)? V žádném případě, i když je pravda, že v několika dalších filmech jí vlasy museli uměle prodlužovat. V trháku Můj týden s Marilyn i v právě natáčeném snímku The Bling Ring.

A zřejmě právě proto si je Emma nechává znovu dorůst. Jako herečka prý bude s dlouhými vlasy mnohem flexibilnější. Po světě tak teď běhá s krátkým, poněkud neupraveným mikádem. Není právě sexy, ale to je daň za krátké vlasy. Když je jednou ostříháte, musíte počítat s tím, že jejich dorůstání bude bolet.

Co teď Emmu čeká? Mluví se o tom, že bude hrát v další filmové adaptaci pohádkové klasiky Kráska a zvíře. A svůj volný čas tráví s novým přítelem – Willem Adamoviczem. Emmě se jednoduše daří.