Eva Herzigová a Dana Morávková na molu v Paříži

Eva Herzigová propůjčuje svou tvář značce pro celosvětové kampaně, Morávková reprezentuje 1-2-3 Paris v České republice.

Na konci minulého týdne se obě krásné ženy sešly v Paříži u příležitosti předvedení jarní a letní kolekce pro letošní rok.

„Přehlídka mě okouzlila, podlehla jsem krásným kabátům i šatům s geometrickými vzory. Samozřejmě mě potěšilo i setkání s Evou Herzigovou. Jsem ráda, že obě reprezentujeme značku, která ženám lichotí,“ komentovala událost Dana Morávková.

Modely pro nadcházející jaro jsou inspirovány 60. léty, ve znamení zdánlivě nedbalé pařížské elegance, která dokáže jedinečným způsobem podtrhnout ženské linie.

Elegantní kostýmy, nápadité šaty i oblečení pro volné chvíle upoutají dokonalým zpracováním a nevšedními detaily. Městský styl okouzlí černobílou klasikou a nestárnoucí červenou nebo osvěží jemnými pudrovými odstíny. Safari look přináší nové nuance khaki, béžové a hnědé. Jednotlivé kolekce jsou korunovány zajímavými doplňky v podobě obuvi, kabelek, pásků či bižuterie.