Existují dokonalé džíny?

O tom, že jsou základem dámského šatníku, už dnes nikdo nepochybuje. Původně pracovní kalhoty mají delší než dlouhou historii, která by sama o sobě vydala na samostatný článek. Dnes se ale zaměříme na vás a na to, jak tento prvek využít právě ve vašem šatníku.

Měla byste vlastnit alespoň dvoje džíny. Bez ohledu na aktuální trendy by měly mít klasický střih. A barva? Jedny lehce seprané ke světlým tričkům a svetříkům a druhé tmavě modré, ve kterých můžete jít na party a které budou skvěle ladit k tmavým topům (v čele s nejoblíbenějším černým). Pamatujte, že nebělené mají fantasticky zeštíhlující efekt.
Džínovina má tendenci povolit, ale pravidlo, že by se měly kupovat džíny o číslo menší, je už dnes passé. Nebojte se při zkoušení požádat o jinou velikost nebo střih, zejména v případě, že vám přes pásek vyčnívá faldík. Kapsy musejí přiléhat na tělo, rozkrok se nesmí zařezávat ani zabíhat příliš vysoko a zadní šev musí sedět pěkně na prostředku zadečku. Vyhýbejte se pytlovitým modelům, protože přidávají objem a vůbec nejsou chic. Ani trendy model, který je nahoře volný a kolem lýtek obepnutý, nikomu na kráse nepřidá. Vašim stehnům už vůbec ne. Takže vzhůru na nákupy.
dziny

…se sníženým pasem:
Tím, že se posune linie pasu směrem dolů, opticky prodloužíme krátký a objemnější trup u postavy typu jablko. Postavě připomínající hrušku zas pomůžou zeštíhlit boky. U obou typů platí, že kalhoty musejí bezvadně sedět a nesmějí se zařezávat do případných oblin. Nikdy, ale doopravdy nikdy z nich nesmí vykukovat spodní prádlo.

…rovné:
Krásně obepínají nohy a viditelně je prodlužují, proto jsou ideální volbou pro všechny ženy drobnějšího vzrůstu.

…se zvýšeným pasem:
Prodlouží vaše nohy jako nic jiného. Podmínkou je štíhlá postava, i když dokážou skrýt lehce vypouklé bříško. Pozor si na ně musejí dát všechny, které příroda obdařila bujnějším poprsím.

…boot cut:
Nohavice jsou na stehnech přiléhavé a od kolen dolů mírně rozšířené. Tento typ s vybělenou středovou linií ubere každé několik kil a sluší všem typům postavy.