Exkluzivně na ELLE: Chanel odhalil novou kampaň parfému Chance Eau Tendre, kterou vytvořil Jean-Paul Goude

Pár dní po příchodu nového roku 2019 představil francouzský módní dům novou vůni Chance Eau Tendre a za její reklamní kampaní nestojí nikdo jiný než dlouholetý spolupracovník značky a legendární francouzský ilustrátor, grafik a fotograf Jean-Paul Goude. 

Tentokrát přizval ke spolupráci slavného choreografa Ryana Heffingtona a hudebníka Sama Spiegela, kteří od samého počátku sdíleli jeho lásku ke spojení prakticky nespojitelného. „Jsou oba dokonale naladěni na moji vlnu a tak film, který vznikl jako součást kampaně, byl podobný nám všem. Naivní a spontánní zároveň,” prozradil Jean-Paul Goude. 

chanel

Výsledkem jejich spolupráce je to, co Goude označuje za „bref métrage” nebo-li krátký film. Je plný tance a natočený tak, že je odráží realitu velice graficky vyváženou, vizuálně stylizovanou a přesto svým způsobem reálnou. Každý pohyb tanečníků a perfektní choreografie pak jen vyjadřují nóty vůně samotné do nejmenšího detailu. 

Přesvědčte se sami, jestli vám bude film připomínat květinově-ovocnou vůni, která je intenzivní a přesto velice jemná a kterou pro Chanel vytvořil parfumér Olivier Polge.