Exkluzivně na ELLE! Dior odhalil nejnovější vůni Joy by Dior

Energie. Touha prožít život naplno. Síla okamžiku. Pocit štěstí nebo čisté radosti…Máme mnoho prvních dojmů! Ten hlavní ale je, že nový parfém Joy by Dior milujeme. 

Pokud jste na tom stejně jako my a vůně jsou vaší vášní, pak pochopíte, že jsme na největší novinku Dior čekali se zatajeným dechem. A máme obrovskou radost, že ji v redakci ELLE držíme v ruce jako první. Je okamžitá, čistá a štědrá zároveň. Jak podle vás voní radost? My si její vůni představujeme právě takto. Vůně, která vás obklopí hebkostí a energií. 

Nová kapitola francouzské značky Dior je prozářena živoucím květinovým úsměvem, citrusovým ovocem, jemným pohlazením dřeva a čistotou pižma. Bergamot a mandarinka společně s květinami prudce rozinují svou vůni. Růže z Grasse, esence i absolut, v kombinaci s jasmínem splývají s delikátním ovocem ve vibrující úsměv. Hřejivé a krémové santalové dřevo nás zahaluje do své jemnosti. Čistá a pudrová pižmová stopa vytváří hřejivý a smyslný efekt na kůži jako důvěrný podpis. Flakon je zářivý a zároveň skvostný. Jeho ženskost umocňuje oslnivou a radostnou růžovou barvu této okamžitě přitažlivé vůně.

Výjimečná vůně si žádá i výjimečnou tvář. Stala se jí oscarová herečka Jennifer Lawrence, která je “přítelkyní” francouzského módního domu. A zcela upřímně píšeme, že film který k vůni vznikl  budí emoce od prvního momentu. Postaral se o něj scénarista a režisér Francis Lawrence. 

Posuďte sami…

#JOYBYDIOR @diorparfums