Exkluzivně (nejen) pro čtenářky ELLE: Samsung Fashion Night

V krásných prostorách s výhledem na Pražský hrad vás čeká diskuze s předním fotografem Robertem Vanem, kterou zahájí nový šéfredaktor ELLE Petr Matějček. Moderátor Luděk Staněk pak s Robertem povede interview o fotografování, práci v módním časopise či inovativních technologiích…

Užijtete si hezké chvíle s přáteli nad sklenkou prosecca, vyzkoušíte letní chuťovky a vyfotíte se, protože právě díky fotkám se můžete zapojit do soutěže o nový mobilní telefon.

V rámci experience zóny budeme fotit a zkoušet Samsung Galaxy S9+, co to dá… zapojíte se tím i do slosování o hodnotné ceny a ještě navíc si vytisknutou fotku odnesete s sebou domů.

Kromě mobilního telefonu můžete získat také fitness náramek Samsung Gear Fit2Pro, svítící repráček Samsung Sound Bottle, repráček Samsung Wireless Speaker Scoop nebo roční předplatné časopisu ELLE.

Počet míst na eventu je limitován, bez registrace nebude možné se na něj dostat. Proto, milé ELLE čtenářky, neváhejte a registrační formulář vyplňte níže. Pozvánku získá jen prvních 120 z vás.