Exkluzivně: Nová kampaň POP by Zuzana Kubíčková

Kdykoli s něčím přijde designerka Zuzka Kubíčková, můžete si být jisti, že to bude do detailu dotažené. A také nesmírně ženské – něčím křehké, ale totálně sexy zároveň.

Ne jinak je tomu u její nejnovější linie nazvané POP by Zuzana Kubíčková. Kolekce je sestavená z klíčových kusů a osvědčených střihů a vše je – jak jinak – precizně zpracované, z kvalitních materiálů a navíc s nezaměnitelným rukopisem návrhářky.

„Pop je vlastně zúročením zkušeností získaných z mé každodenní práce se zákaznicemi. Chci, aby ženy nosily šaty, které tvoříme, a proto se snažím nabídnout kvalitní a současně dostupný dámský šatník. Výroba v malých sériích umožní příznivější ceny a nadčasové, klasické střihy zase šanci na delší životnost oděvů,“ říká návrhářka.

Exkluzivně na ELLE.cz se nyní můžete podívat na novou kampaň, která ke kolekci vznikla a dokazuje, že ač se zatím jedná o černo-bílou a velmi elegantní kolekci, jednotlivé modely jsou variabilní a lze je perfektně kombinovat i s běžnými kousky šatníku, které máte doma, a hodí se pro mnoho příležitostí. Je jen na vás, jestli si zvolíte sofistikovaný office look nebo se proměníte v noční živel v krajce...

Model: Šárka Samcová (Czechoslovak Models)
Photo: Lena Luga
Art Direction: Tomáš Ric
Styling: Daniela Pilná
MUAH: Eliška Matějková
Location: OD Kotva
Speciální poděkování: COS