Fámy, které nesnáší Jennifer Aniston

Co se týče lásky a vztahů, Hollywood zřejmě nemá celebritu, která by byla sledovanější než Jennifer Aniston. Začalo to ve chvíli, kdy se rozešla s Bradem Pittem. Od té chvíle ji celý svět pozoruje a fandí jí v cestě za životní láskou. Během těch let se dařilo především těmto neověřeným zprávám:

1. Je těhotná. I když svět před časem oblétly fotky (i my jsme jim uvěřili), na kterých měla Jennifer o trochu větší bříško než obvykle, herečka spekulace brzy utla: „Přestala jsem kouřit, proto jsem trochu přibrala. To je vše.“ Mimo jiné v rozhovoru pro ELLE řekla, že je se svým životem spokojená. Ať už v něm děti budou, nebo ne. V jejích 42 letech se tak trochu zdá, že plány na potomky vzdala.

2. Chce se vdávat. Představa, že se Jennifer Aniston znovu postaví před oltář, patří do říše pohádek. Alespoň prozatím. Na dotazy, zda s Justinem Therouxem plánují svatbu, řekla: „Vdaná jsem byla už jednou a nevím, jestli to kdy budu chtít opakovat.“

3. Žárlí na Angelinu Jolie a Brada Pitta. Téhle pomluvy se pravděpodobně nezbaví. Upřímně, hollywoodské klepy nás baví, ale tenhle?! Uznejte sami – vypadá Jennifer Aniston jako někdo, kdo se po takových letech užírá žárlivostí?

4. Je sama a je nešťastná. Jako by svět ignoroval, že Jennifer jde ze vztahu do vztahu (i když jsou krátkodobé), a jednou provždy jí nalepil cedulku: opuštěná celebrita.

5. Reese Witherspoon s ní chce na rande. Na závěr trochu odlehčíme. Když si Reese nedávno zavtipkovala, dala tím podnět pro mnoho chytlavých titulků. Skutečnost byla taková – Reese Witherspoon předávala Jennifer ocenění pro ženy Hollywoodu od vydavatelů časopisu ELLE a při tom řekla: „Člověk si s ní chce jít nechat udělat nehty a ve stejnou dobu se s ní líbat. Alespoň já to chci. Nejprve si nechat udělat nehty, pak se s ní líbat.“