Fenty Beauty: nejvíc cool make-up tohoto roku je tu!

A na co se můžete těšit? Na skvělé produkty, perfektní textury i designová balení. Sotva Riri svoji značku loni uvedla na trh, stala se hitem Instagramu. Postaraly se o to efektní looky od ambasadorky Fenty Beauty, vizážistky Priscilly Ono a ambasadora Hectora Espinala, ale také rukopis Riri, který zanechala doslova na každém produktu.

Mnohaleté experimentování z ní udělalo make-up expertku, která určuje trendy a nebojí se vystoupit ze své komfortní zóny a pořádně se při líčení odvázat. V kolekci najdete neuveřitelných čtyřiceti odstínů make-upu pro všechny typy a barvy pleti a a nechybějí ani rozjasňovače, rtěnky i paletky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

A co si s nimi? Základem každého Rihannina líčení je dokonale projasněná pleť. Krokem číslo jedna je použití podkladové báze, jež pleť krásně vyhladí, zbaví pórů a zabezpečí, že make-up na pokožce bude nehnutě držet. Pak už na řadu přichází matující make-up. Rihannin dlouhodržící matující make-up Pro Filt’r můžete vrstvit podle libosti. Platí, že čím více vrstev nanesete, tím vyšší krycí schopnost bude mít.

Make-up můžete nanášet prsty nebo houbičkou. Pak přidejte trochu světla – aplikujte rozjasňovač na místa, která chcete opticky zvýraznit, ať to jsou například lícní kosti, kořen nosu, rty nebo partie těsně pod obočím. Nyní máte dokonalou pleť, s níž můžete dál pracovat. Stačí přidat řasenku a rtěnku. Nebo naopak toužíte po extravaganci? Rihanna má produkty pro všechny looky!

fb

Dlouhodržící make-up Pro Filt'r Soft Matte Longer Foundation, Fenty Beauty, 860 Kč

FB

Rozjasňující tyčinka Match Stix Shimmer Skinstick, Fenty Beauty, 630 Kč

fb

Dlouhodržící rtěnka Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color, Fenty Beauty, 570 Kč