First look: Lady Gaga pro Versace

Extravagantní zpěvačka se s láskou k módní domu Versace netajila už od začátku kariéry. Ať už šlo o živou performace nebo rozhovory pro média, pár vintage slunečních brýlí se znakem Medúzy to jistil.

Opravdový boom nastal ale až v posledních dvou letech, kdy se popová diva začala na veřejnosti objevovat nejprve v unikátních kouscích, jejichž autorem byl Gianni Versace a mají tak pro Donatellu obrovskou cenu. Do té doby byly veškeré starší kolekce bezpečně uložené v archivu. A to už něco muselo znamenat! Následovala samozřejmě také prezentace aktuálních linií a dokonce došlo i na speciálně vyrobené modely na zakázku. Lady Gaga a Donatella se očividně staly dobrými kamarádkami.

640x491xversace-campaign-lady-gaga.jpg.pagespeed.ic.KJzIqI7_B8 
"Je jako moje rodina. Navíc je ztělesněním celého módního domu Versace," řekla Donatella. Versace ve svých kampaních mívá často blondýnky. Často také dlouhovlasé blondýnky. Nová kampaň, kterou má na svědomí duo Mert Alas a Marcus Piggott, je absolutní poctou Donatelle. Lady Gaga na fotkách s dlouhou blond parukou vypadá jako desigérčin klon.

tumblr_mwq1d6oeXN1qdmb8eo1_r1_500

Poslechněte si skladbu "Donatella", který zpěvačka zahrnula na tracklist jejího nového alba Artpop.