Fit podle celebrit

Jennifer Aniston
Skoro padesátiletá a pořád nádherná. Každý den zdravě jí a sportuje. Ráno po probuzení pije teplou vodu s citronem. „Když pracuji, vstávám v půl páté ráno. Když mám volný den, vstanu v osm. Vždycky si na cvičení udělám čas. Mám výhodu v tom, že nejsem lenivá a miluji pohyb,“ říká herečka.

jn

Khloé Kardashian
Nejmladší z klanu Kardashianových bývala vždycky oplácaná a ne moc hezká. Po třicítce se však rozhodla s tím skoncovat a začala na sobě makat. Nedávno se jí narodilo miminko, ale před tím než otěhotněla, měla na stanici E! vlastní pořad Revenge Body with Khloé Kardashian, ve kterém vystupovala jako fitness guru. Jak vypadá její jídelníček? Ke snídani má nejčastěji ovocná smoothie nebo ovesné kaše. K obědu salát. K večeři si pak dává většinou rýži se zeleninou. Teď už nejí ani mléčné výrobky. Pije pouze mandlové mléko. A přes den svačí ovoce nebo zeleninu. Po třetí hodině se vyhýbá sacharidům, protože je pomalu spaluje.

kk

 

kk

Elsa Pataky
Při pohledu na její pevné tělo bledneme závistí. Navíc jí je čtyřicet a má tři děti! Jak to dokázala? Miluje sport. Od patnácti cvičí pravidelně jógu i fitness. „Miluju jógu. Naučí vás vnímat svoje tělo i mysl,“ prozradila herečka.

ep

 

p

Cameron Diaz
Když se neprohání po vlnách na surfu, udržuje si tahle sexy čtyřicítka postavu v tělocvičně. Se svou trenérkou Teddy Bass chodí cvičit tři nebo čtyři dny v týdnu alespoň na 60 minut. Střídá pilates, kardio a posilování.

cd