Freja má novou kabelku

Freju milujeme od její první kampaně, kterou nafotila s Davidem Simsem pro módní dům Balenciaga. Od té doby už sice uplynulo 11 let, ale Freja je pořád stejná. Stejně krásná. Ne-li krásnější. Její kariéra rozhodně nekončí, naopak. Na sezonu podzim - zima 2017/2018 se stala tváří několika kolekcí vč. Prady a Manga. 

V pařížských ulicích ji taky nafotil fotograf Angelo Pennetta, jak si vykračuje v růžovém kožíšku a vínové bundičce a s jedním zásadním doplňkem. Kabelkou. Zbrusu novou. Zářivě červenou. Freja je jedna z těch šťastných, kdo nosí nový model Longchamp Madeleine. A to ještě před oficiálním uvedením na trh.

Nechybí jí samozřejmě ani Mademoiselle Longchamp, tu má Freja v hnědém odstínu se zlatým kováním. Krásná brunetka se zařadila mezi fanynky francouzské značky Longchamp a následující sezonu ji budeme vídat jako novou ambasadorku. V této roli nahrazuje Alexu Chung. 

Podívejte se do fotogalerie do zákulísí focení podzimní kampaně i na další celebrity, které nosí kabelky a tašky Longchamp. Komu to podle vás nejvíc sluší?

Freja má novou kabelku