Gant představuje novou kolekci

V hlavní roli opět Michael Bastian. Návrhář, který letos získal ocenění CFDA a byl vyhlášen nejlepším pánským designérem roku, představuje zatím svou nejkomplexnější spolupráci s americkou značkou. Při pohledu na práci Michaela Bastiana se nebudete moct dočkat romantických zasněžených večerů u krbu. „Zapojení skandinávských vlivů do v pořadí třetí kolekce, kdy se značkou GANT spolupracuji, je přirozený vývoj. GANT je sice autentickou značkou odrážející americké hodnoty, nicméně sídlo společnosti a působiště jejích návrhářů je ve Švédsku. A jelikož jsem trávil poslední sezony převážně ve Stockholmu, nechal jsem se inspirovat kouzlem a krásami této úžasné země,“ vysvětluje Michael Bastian. V kolekci s poetickým názvem Příběhy ze severské země najdete kromě huňatých svetrů a flanelových kalhot i hodinky. U nás je řada k sehnání v prodejnách GANT už od konce srpna.

Za pozornost stojí i kolekce GANT Women, kterou má na svědomí nový kreativní ředitel této značky Bob Andrews. Ta je členěna do tří inspiračních částí – oblečení Royal Eccentrics (je založeno na kombinování různých vzorů i materiálů), Skiing in Aspen (s ním budete na sjezdovce vypadat jako Audrey Hepburn) a Christmas in Vermont (najdete tu třeba pletený svetr se soby jako od babičky).

V buticích GANT najdete kromě zmíněných kolekcí také nové modely pro muže i děti. A který kousek se nám líbil ze všech nejvíc?

Kožená bunda z kolekce GANT by Michael Bastian

Martina Matyášová, šéfredaktorka ELLE.cz: Nejvíc mě baví kožená bunda, křivák z kolekce Michaela Bastiana. Kombinace odřené kůže a ovčího límce kolem krku je prostě nejkrásnější nadčasová záležitost. Už se v ní vidím – tepláky, pruhované triko a do ruky kafe take away. Super listopadové ráno.