Gigi Hadid je Barbie

Dnešní den je pro Gigi Hadid opravdu velký. Kromě přehlídky v Los Angeles, kde představí ve spolupráci s návrhářem Tommy Hilfigerem svou další módní kolekci, se jí dostalo té pocty a má vlastní panenku Barbie.

Topmodelka zveřejnila fotku dvou panenek na svém Instagramu. Jedna je stará dobrá Barbie (se super střiženou ofinou) a druhá vypadá jako Gigi. Obě na sobě mají stejné tričko s logem Tommy Jeans, džinové šortky, sluneční brýle, bílé ponožky a na nohou kolečkové brusle. Mini Gigi má navíc přes rameno hozený ruksáček (bude k dostání i ve velikosti pro lidi?) Dokonalý styling pro LA.

Gigi není první celebritou, která dostala ikonickou panenku se svojí podobou. Nedávno Mattel představil Barbie podle Ashley Graham, rok před tím se Zendaya proměnila v panenku. Sběratelé mají ve svých sbírkách Barbie podle Jennifer Lopez, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Elizabeth Taylor, Heidi Klum, Farrah Fawcett, Goldie Hawn, Debbie Harry, nebo Barbry Streisand. Z Kena se stal mj. James Dean a Frank Sinatra.

Ani spolupráce s módní značkou není pro Barbie novinkou. Už jsme viděli Barbie od Christiana Louboutina, Armaniho, Diora, Ralpha Laurena, Versace, Zuhaira Murada, Very Wang, Diane Von Furstenberg, Givenchy, Burberry i Calvina Kleina.

Nabízí se otázka, když je Gigi Barbie, bude Zayn Malik nový Ken?

Gigi 3 c2d23