Grace’n’Glamour – těšte se na setkání s českými návrháři

Originalita a řemeslo
Na začátku projektu byla myšlenka zahájit tradici luxusních módních událostí spojených s českými návrháři a šperkaři, jejichž jména budou vnímána jako jistota kvality, luxusu, originality a dokonalého řemesla. Kolekce těchto autorů jsou navrhovány pro ženy i muže, kteří si umějí budovat svůj vlastní styl.
Autorky projektu Grace’n’Glamour milují módu a nabídka předkládaná většinou obchodů je neuspokojuje. Před dvěma lety proto začaly přemýšlet o tom, jak se oblékat podle svých představ, aniž by musely vyjíždět na nákupy do světa. Vznikl nápad, jak pravidelně na jednom místě představovat skvělé české designéry.

Sarka_Siskova

Kdo na vás čeká?
Na červnové Grace’n’Glamour se představí Ivana Follová, Šárka Šišková, Kateřina Geislerová, Monika Drápalová, Zdeňka Imreczeová nebo Iveta Pecuchová. Dále se budou prezentovat návrhářky Lenka Kohoutová, Jana Minaříková, Monika Roženková a Barbora Divínová/Nová Róba. Klobouky zastoupí modistka Jolana Kotábová. Ručně šité kabelky a doplňky předvede značka La Mode de Bohēme. Ze šperkařů se můžete těšit na Lubora Bauma a Michala Kadaníka. Nebude chybět ani móda pro pány, kterou zastoupí značky SISTERSCONSPIRACY, Kristýna Kubištová, RITORE a nová módní značka Fiorina Fury. „Díky rozšíření spolupráce se známým návrhářem Pavlem Ivančicem, vedoucím Ateliéru módní tvorby na VŠUP, dostanou příležitost také výjimečně talentovaní studenti z jeho ročníku,“ dodává Jaroslava Lokajová, spoluautorka projektu.
Vstupné na akci bude 120 korun.
Více informací najdete na www.gracenglamour.cz