Harper Beckham hvězdou přehlídky díky svým novým lakovkám od Gucci

Děkovačku si Victoria odbyla v oversize svetru, který je z její nové kolekce a v teniskách Stan Smith, které ani na poslední chvíli nevyměnila za své tak oblíbené podpatky.

Minulý rok módní značka VB zaznamenala tržby 9 milionů dolarů. Zároveň otevřela svůj druhý obchod v Hong Kongu. Značka VB je jednou z nejrychleji rostoucích značek na trhu. Jen si vzpomeňme na její první show v roce 2008, kdy ukázala jen 10 modelů.

victoria beckham bow xlarge transb3EYpUjNTZ7Up23CMZZJSOxxajWwnrlt5CkSJHzyTxY 2123c

A jak Victoria popisuje svoji podzimní přehlídku? "Je to evoluce mého vlastního stylu. Podívala jsem se důkladně do minulosti a inspirovala jsem se tím, co jsem dříve ráda nosila. A snažila jsem se předělat klíčové kousky mého šatníku. Zaměřila jsem se na korzet. Dříve jsem ho nosila hodně. Vždy jsem se v něm cítila sexy a velmi žensky. Chtěla jsem ten pocit znovu zažít, a tak jsem mu dala nový, svěží look."

Značka VB je velmi ženská a to hlavně díky střihům, které zdůrazňují ženskou postavu. Pro podzim zimu Victoria představila pletené, teplé šaty v námořnické modré, oranžové, v odstínech khaki i kostkované. Největším hitem přehlídky byl kabát z povoskovaného manžestru s výšivkou, která se ručně vyráběla 5 dní.

Díky pololetním prázdninách seděl v první řadě David Beckham obklopený nejen malou Harper, ale i syny Cruzem, Romeem a Brooklynem.

Přehlídka se konala v den sv. Valentýna a David jejich speciální den okomentoval takto: "Děti přinesly mámě květiny a Victoria jim jako překvapení pořídila spoustu balónků. 13. února v noci jsme je vezli taxíkem domů a říkali jsme taxikáři "Pozor na balónky", ale ten nerozuměl, co říkám a několik balónků vyletělo nenávratně do nebe. Chtělo se mi křičet: NE..."

victoriavalentyn 42ff4

Hlavní hvězdou Victoriiny přehlídky se jako každou sezonu stala opět Harper (4) sedící na Davidově klíně. A čeho si nevšimli všichni fashion insideři a blogeři? Že Harper po Victorii podědila závislost na drahých botách. A jaké si obula? Jako správná fashion guru na sobě měla Gucci z poslední kolekce. Lakované Mary Jane od Gucci za 165 GBP. A podle všeho je měla vyrobené na míru.

david harper beckham 2 h724 8759f

harper shoes large transoI 2NJRaZCOt6d aapOOo1Vse9JsN00kzbUr3IXHaGo 8d2d0

Zaujala i svým dokonalým účesem. Její dlouhé vlásky jí táta David upravil do dvou pečlivě zapletených copů. Harper byla nejfotografovanější celebritou přehlídky, přestože slavnými a známými tvářemi se to na Victoriině show jen hemžilo.

landscape 1455469798 hbz harper beckham index b0c6f

Harper Beckham hvězdou přehlídky díky svým novým lakovkám od Gucci