Hollywood a jeho temná tajemství

Nemyslíme jen případ Demi Moore a její prapodivné detoxikační procedury, kdy se psalo o přikládání pijavic. Svět jednoduše nechce stárnoucí celebrity, a ty proto pro svou krásu udělají ledacos. Co třeba?

Slavičí trus
Za masky ze slavičího trusu platí lidé po celém světě stovky dolarů. Pleť totiž lehce vybělí a zanechá jí zářivou a jemnou. Své by o tom mohli vyprávět Victoria a David Backhamovi. Oblíbili si masku ze slavičího trusu, rýžových otrub a vody.

Umělý hadí jed
Kdo se dobře orientuje v kosmetickém průmyslu, ví, že látka na principu hadího jedu se používá k lokálnímu botoxu už dlouho. Funguje na principu hadího uštknutí, jenže místo oběti paralyzuje mimické svaly v obličeji. Pleť (mimo jiné) Gwyneth Paltrow nebo Katie Holmes je pak bez vrásek.

Trus žížaly
Uznejte sami, s ekzémem na obličeji se po červeném koberci procházet nemůžete. Proto se zkouší cokoli, co může zabrat. Třeba i trus žížal. Jakkoli se vám tato představa příčí, musíme zdůraznit, že prý zázračně zabírá. Značka, která uvedla máslo na jeho bázi, ale odmítá prozradit, které celebrity patří k jejím klientům.

Houba z lufy
Na ní by nebylo vůbec nic divného, kdyby se nepoužívala místo kartáče na vlasy. Někteří vlasoví stylisté s ní upravují účesy celebrit. Pramínky se při vysoušení nenatočí kolem kartáče, ale kolem houby. Mají pak být o poznání krásnější.

Rybí pedikúra
Kdo často prochází Václavským náměstím, už si na představu rybiček ‚oždibujících‘ zbytky staré kůže z chodidel turistů zvykl. Trend rybí pedikúry se ve světě rychle ujal. Možná i proto, že se do akvária s rybičkami nebály své nohy strčit ani celebrity. Angelina Jolie tam prý posílá i své syny.