Hříšně dobré mlsání

Tradiční značka Ledové Kaštany se vyrábí už od roku 1966. Kombinace lahodné hořké čokolády s výraznou kakaovooříškovou náplní si získala mlsný jazýček nejednoho z nás. Nyní si milovníci této ikonické tyčinky přijdou opravdu na své. Portfolio Ledových Kaštanů se rozšířilo o Ledové Kaštany Brandy a Ledové Kaštany Irish Cream. 

Obě nové varianty kombinující chuť lahodné čokolády a kvalitního alkoholu přináší značka v limitované edici pouze do konce roku. Unikátním spojením těchto dvou oblíbených pochutin, vzniká skutečně fenomenální chuťový zážitek. Čokoládové tyčinky s likérovou příchutí se tak stanou ideálními společníky pro zpříjemnění podzimních sychravých večerů.  Novinky doplnily stálice s příchutí originál, bílá čokoláda, extra hořká čokoláda a marcipán. 

První z tyčinek nabídne tradiční lískooříškovou náplň zkombinovanou s chutí brandy. Vaši oblíbenou hořkou čokoládu tak doplní ostřejší ovocná chuť likéru z Francie, který se vyrábí z pečlivě vybraných odrůd révy, nejméně týden kvasí a pak se postupně destiluje a nechává několik týdnů dozrát v dubových sudech po sherry. Díky tomuto procesu získává pálené víno typickou barvu a temperamentní ovocnou chuť. Ledové Kaštany s příchutí brandy vám tak  při podzimních večerech připomenou letní dobrodružství. Kombinace kvalitní hořké čokolády s příchutí brandy, která je součástí kakaovooříškové náplně vás zaručeně nenechá chladné!

Zkuste také druhou variantu Ledové Kaštany s příchutí Irish cream neboli irského likéru. Tyčinka má lahodnou dvousložkovou náplň, která se vám pozvolna rozpustí na jazyku. Typická chuť Irish cream tak potěší všechny milovníky sladkého krémového likéru, kteří si umějí chvíle pohody náležitě vychutnat. Tento jemný likér snoubí chuť tradiční irské whisky, husté smetany a dalších přísad jako je například výběrová káva nebo sladký karamel. S čokoládou tak tvoří hříšně dobrou kombinaci, která osladí každý podzimní večer. 

Obě limitované verze vycházejí z varianty Ledové Kaštany Extra hořké a jsou k dostání ve vybraných maloobchodních řetězcích. Doporučená maloobchodní cena je 14,90 Kč. Na trhu budou k dostání jen omezenou dobu, takže pokud patříte mezi příznivce netradičních kombinací, neváhejte a hledejte podzimní novinky v regálech vybraných obchodů. 

kastany