I Love My Bag

I Love My Bag je nový internetový obchod, který vám jednou provždy pomůže vyřešit potíže s nevzhlednými taškami na notebooky. Uspokojí vaši touhu po tašce na laptop, která by perfektně doplnila váš módní styl.
A výběr je skutečně rozmanitý.

I Love My Bag nabízí například úchvatné kolekce od holandské značky TravelTeq, které vás ohromí svým praktickým, přitom vysoce luxusním designem nebo berlínského labelu redmaloo, který je věrný tradičnímu zpracování v moderním minimalistickém stylu.
Vybírat můžete z vysoké škály výrobků - od lehkých tašek zhotovených z elegantního saténu, progresivní umělé kůže až po ručně zpracovanou kůži.
Společnost se navíc chystá k dalšímu rozšíření nabídky o kolekce pro muže a další stylové doplňky.
Favoritem naší redakce je například elegantní minimalistický design tašky Abbi. Progresivní kombinace luxusního saténu s lakovanou umělou kůží nenechá nikoho dlouho na pochybách.

I Love My Bag

Taška je úžasně lehká a navíc velmi praktická. Uvnitř je samostatný oddíl na notebook, přihrádky na nejrůznější dokumenty a kabelka se dá navíc variovat pomocí odnímatelného popruhu pro nošení přes rameno. Vyrábí se ve dvou barevných variantách - v luxusní zlaté a v sofistikované barvě dřeva.
Více se dozvíte na internetových stránkách I Love My Bag.