I modelky jedí…

Vyhublá vysoká těla. Novodobý ideál krásy, jenž nám nadiktoval módní průmysl, meta, které dosáhnou jen ty vyvolené. Dokonalé křivky vyžadují také dokonalou disciplínu – zdravá strava, pravidelný režim, hektolitry čisté vody, a především neustálé cvičení. Koloběh, který nikdy neskončí. Ale i modelky jednou za čas rády podlehnou a dobijí energii kalorickým hříchem. Nejčastěji si čtvrtku pizzy se salámem či bagetu s lososem neodpustí během bláznivého čtyřtýdenního maratonu zvaného týdny módy. Aby taky ne, na molech nachodí kilometry. Ale u pizzy to nekončí. Milují i arašídové máslo, lízátka, koblihy a hranolky s kečupem. Nevěříte? Tak rychle do galerie!

Chcete se stát jednou z nich? Nechte se objevit! Díky agentuře PH Models máte příležitost, postavit se na startovní čáru kariéry modelky, být součástí rodiny profesionální agentury, obletovaná fotografy, módními redaktory, předvádět na molech v ČR i v zahraničí. I vy (nebo někdo z vašeho okolí) můžete chodit po přehlídkových molech luxusních značek či se usmívat na titulní straně ELLE. A ještě bonus - ten, kdo přihlásí vítězku, získá fotoaparát Olympus SP-810U.

Jaká kritéria musí budoucí výherkyně splňovat a jak se přihlásit do třetího a záverečného kola, které trvá do 25. března 2013? Přihlaste se do speciální facebookové aplikace, kde naleznete všechny podrobnosti.

I modelky jedí…