I nakupování má své cykly

Nejen menstruace, ale třeba i sedmidenní pracovní týden ovlivňují náš soukromý i pracovní život více, než si myslíme. Podle odborníků jednoho britského spotřebitelského magazínu, kteří se zaměřili na výzkum našeho chování a dalších aktivit v průběhu týdne, je nejlepší den pro nakupování středa. Právě tehdy jsou totiž obchody nejméně zaplněné lidmi, takže je výhodné vyrazit zejména na větší nákupy.
Následující den – čtvrtek – se zase údajně hodí pro sex. Ve čtvrtek ráno prý totiž kulminuje hladina testosteronu, takže výdrž a chuť na milování je u vašeho partnera nejvyšší.
Chcete-li se vdávat, je nejlepší zvolit pátek. Většina lidí se totiž rozhodne spíš pro sobotu, takže v pátek se budete na úřadě střídat s menším počtem dalších nevěst a také výdaje budete mít pravděpodobně nižší. Paradoxně ovšem z průzkumu vyplývá, že pátek se nehodí pro sex, protože po pátečním výbuchu vášní libido spíš skomírá… Hlavně ale nechoďte v pátek nakupovat, protože podobný nápad mívá většina lidí, kteří se pak v obchodech – a v období slev zvláště – málem povraždí…
Přejeme krásný den! A víte, co dnes dělat. :-)
Dita_von_tesee