Ideální svršek na novou sezonu

Končí léto, jaká škoda. Nadcházející sezona má ale rozhodně něco do sebe – přichází čas bundiček, kabátů, svetrů a kožichů. Zkrátka se máme opět na co těšit. Jaký módní koktejl nám návrháři připravili pro podzim 2011?

1. Fetiš
Přehlídková mola letos zaplavily v kůži oděné modelky s mírně masochistickým vzhledem. Chcete-li letos podzimní bundu, se kterou nešlápnete vedle, držte se fetišistického trendu. Měla by být černá a kožená. A měla byste v ní vypadat jako sexuální bohyně. Bičík ale nechte raději doma.

Kabát Burberry London
Kabát Junya Watanabe

Nakupujte:
Kabát Burberry London, 2195 €
Kabát Junya Watanabe, 2845 €

2. Kožešiny
Módní domy letos daly prostor své zvířecí vášni a mola zaplavily kožešinami všeho druhu. Patříte-li mezi ochránce zvířat, nebudete mít tento trend ráda – nosit ho budou jen dravé šelmy, které se nebojí pravých kožešin. Zkuste kabátek nebo na podzim vhodnější vestičku.

2. Kabát Azzedine Alaia
2. Vesta Michael Kors

Nakupujte:
Kabát Azzedine Alaia, 8320 €
Vesta Michael Kors, 685 €

3. Na kluka
Fandíte parkám a všem unisexovým svrškům, které si s přítelem můžete bez obav půjčovat? Letošní podzim jim přeje – ukradněte mu třeba bundu oblíbeného baseballového týmu. On bude zuřit, vy budete mít styl.

Baseballová bunda Paul’s Boutique
Vesta Old Navy

Nakupujte:
Baseballová bunda Paul’s Boutique, 50 £
Vesta Old Navy, 29,50 $

4. První dáma
Tenhle trend z vás udělá lady. Zaměřte se na jednoduchý střih. Minimalistický kabátek vypadá perfektně v pudrových barvách, nebojte se ale ani těch výraznějších.

Sako Milly
Kabát Miu Miu

Nakupujte:
Sako Milly, 528 €
Kabát Miu Miu, 1365 €

5. Vlna
Jestli si svetr upletete sama, nebo investujete do vyhlášené značky, je jen na vás. Pamatujte ale na to, že by měl být velký. Hodně velký. Na cedulkách hledejte XXL. A buďte si jistá, že vás zahřeje.

Oversized kardigan Stella McCartney
Rolák Donna Karan

Nakupujte:
Oversized kardigan Stella McCartney, 1323,50 €
Rolák Donna Karan, 2298,40 €