Ikoo: dodejte svým vlasům sílu v souladu s tradiční čínskou medicínou

Máte poskožené a unavené vlasy? Chybí jim zdravý lesk a energie? Důvodů, proč tomu tak je, může být mnoho, od nešetrného zacházení až po stres. A k tomu všemu ještě připočtěte změny počasí nebo nošení čepic. Právě s nástupem chladného zimního počasí se obvykle zhoršuje kvalita našich vlasů. Bývají vysušené a lámavé, třepí se a potřebují vitalitu. Čas od času proto vůbec není na škodu dopřát jim regenerační kůru a pořádnou generálku. 

A právě péče o poskožené vlasy vedla manželé Hallwylovy k tomu, že v roce 2013 založili firmu Ikoo. Německá značka vyrábějící své produkty v Koreji podle místních receptur dnes přichází s prvními termálními maskami na vlasy a masážními hřebeny, které jednak slouží k perfektnímu rozčesávání vlasů, ale také stimulují pokožku hlavy a kombinují tak užitečnost s potěšením. Díky pravidelnému používání tak snadno můžete zlepšit nejen vzhled svých vlasů, ale i celkového zdraví v souladu s tradiční čínskou medicínou. Masky navíc tvoří výhradně přírodní složky, nejsou testovány na zvířatech a jsou stoprocentně veganské.

ikoo

Nové termální masky na vlasy Ikoo pro: 

1/ Udržení barvy a regeneraci vlasů:

Růžová – Color Protect and Repair

Masku by měli používat všichni, kdo si barví vlasy. Maska barvu udrží déle, vlasy se krásně lesknou a celkově dochází k regeneraci vlasové pokožky a vlasů od kořínku po konečky. 

Co obsahuje: Levanduli (má zklidňující účinky na pokožku a na vaši mysl, působí výborně na poškozené vlasy a roztřepené konečky), jalovec (vyživuje vlasy a pokožku do hloubky) a bazalku (vlasy vzpruží a vytvoří lesk).

2/ Hydratační pro větší lesk vlasů

Zelená – Hydrate and Shine 

Masku ocení všichni, kdo trpí na dehydrované vysušené vlasy. Maska funguje jako prevence před lámavosti vlasů, vlasy vyživuje a hydratuje.

Co obsahuje: Olej z oříšků makadama (na vlasech vytvoří nemastnou bariéru, která ve vlasech zadrží vlhkost ve vnitřní struktuře vlasu, vlas zůstává déle hydratován a krásně lesklý), výtažek z medu (regeneruje poškození vlasů, vlas se stává odolnější vůči lámání) a olej z japonské kamélie (obsahuje mastné kyseliny a antioxidanty, které okamžitě zvlhčí pokožku hlavy a usnadní úpravu zejména nepoddajných kudrnatých vlasů).

3/ Detoxikace a revitalizace vlasů 

Fialová – Detox and Balance

Ideální pro vlasy poškozené škodlivými vlivy životního prostředí nebo pro vlasy po chemickém ošetření (jako například barvení vlasů, trvalá, ale i žehlení vlasů či časté fénování). Maska posiluje kořínky vlasů, zamezuje lámavosti a poskytuje vlasům větší elasticitu. Vlasy jsou po ošetření revitalizovány. 

Co obsahuje: Borůvkový a ostružinový extrakt (obsahuje antioxidanty a vitamíny, působí blahodárně na obnovu lesku a hladkost vlasů) a mořskou řasu (čepelatka posiluje vlasy od kořínků po konečky, vlasům dodá elasticitu a tím zabraňuje lámavosti vlasů).

Aplikace masek:

Po umytí šamponem vlasy vysušte jemně ručníkem a udělejte si volný culík či drdol. Nasaďte masku na hlavu a zabezpečte pomocí nálepky dle velikosti vaší hlavy. Nechte působit 15-25 minut. Průběžně vlasy masírujte pro rovnoměrné působení masky na vlasy i pokožku. Termální funkce nezávisle vytváří teplo, které zvyšuje účinek obsažených ingrediencí. Není tedy potřeba si přes masku dávat teplý ručník. Vlasy nikam nepadají, ani kusy masky, můžete se doma věnovat běžným činnostem. Po uplynutí 15-25min masku jednoduše omyjte vlažnou vodou bez použití šamponů či kondicionérů.

ikoo

 

Ikoo