Industriální pražské podniky, kam určitě zajděte

Manifesto

U Masarykova nádraží právě finišují přípravy. Jedinečné tržiště postavené z dvaceti přepravních kontejnerů nabídne spoustu zábavy. Najdete tu butiky, bistra, kavárny i knihkupectví. V plánu jsou i kulturní akce. Grand opening je už tento pátek, tak si zapište do diářů datum 8. 6..

Továrna

Holešovice nás poslední dobou baví čím dál tím víc a to taky kvůli Továrně. Docela syrový prostor, kde ale zažijete super mejdan. Pravidelně se tu konají různé kulturní nebo food akce.

Pragovka

Starý a už nevyužívaný areál se proměnil na kavárnu a kulturní prostor. Tohle ve Vysočanech přesně chybělo! Za tímto skvělým konceptem se vyplatí si trochu zajet. Vyzkoušejte třeba místní skořicovou limonádu. Mňam!

Café Továrna

Stará čistírna odpadních vod v Bubenči Byla postavena v letech 1901 – 1906 jako poslední článek systematické stokové sítě v Praze. Dnes tu mimo jiné najdete i útulnou kavárnu. Zastavte se tu na limču, až půjdete podél vody na procházku z Dejvic do Stromovky.

Drive House

Chvíli v tomto domě hned nad Václavákem žil Tomáš Garrigue Masaryk, dnes je tu skvělý a hodně cool kulturní prostor. V pěti patrech najdete klub, ateliér, kavárnu, showroom. Co patro, to unikát. Tuhle adresu prostě musíte znát!