Tetování, které budete chtít hned teď

Herečka Lea Michele (známá z amerického seriálu Glee nebo jako backup zpěvačka Jon Bon Joviho ve filmu Šťastný Nový rok) ukázala 12. dubna nové malinkaté tetování. Číslovku "5", kterou si zvolila, aby uctila památku svého bývalého přítele herce Coryho Monteitha, který zemřel na předávkování před třemi lety. 

Lea Michele img600 c7df2

Pokud jste nervózní se nechat permanentně označkovat a máte strach, že se vám tetování nebude líbit, nejlepší je začít s něčím velmi malým. Bude to méně bolestivé a snadno si na svojí novou ozdobu zvyknete. Ani případně odstranění nebude tak náročné.

16354 tattoo inspiration 2 67a4c

Najděte si design, který má pro vás význam, nebo vám přijde zábavný. Zajděte s ním do tetovacího studia a nechte si ho vytetovat na místě, které můžete eventuálně jednoduše skrýt. Počítejte s tím, že se s tetováním budete nějakou dobu sžívat. Je to jako nosit prstýnky, hodinky nebo jiné doplňky. Jde o zvyk.

Láká vás tetování? Za chvíli začne léto a o vyhrnuté rukávy nebude nouze. Prohlídněte si naši galerie reálných inspirací z Instagramu, dost možná najdete motiv právě pro vás.

90 fotek tetování, která budete chtít hned teď!

 

Tetování, které budete chtít hned teď