Intimissimi Enchanted Forest

Po čtyřech letech velkolepých hudebních produkcí Intimissimi on Ice v Arena di Verona se značka prádla vrací na přehlídková mola s další nezapomenutelnou show. Módní ředitelka ELLE Lenka Kermes dostala pozvánku na objevitelskou výpravu do kouzelného lesa, který je dokonalou kulisou pro věčnou a zároveň moderní pohádku.

Tajná zahrada, prastarý skleník, v němž se můžete ztratit, ozvěna ptačí písně, šustění motýlích křídel… tady vládne příroda. A příroda je rodu ženského. V kouzelném lese se nachází i majestátní lustr, který osvětluje úchvatné přehlídkové molo, po kterém se procházejí bohyně, víly a femme fatale. Hlavní role ale tentokrát patří extatickému triumfu podprsenek, boyshorts kalhotek, zdobených body a korzetů s výšivkou imitující tetování a westernovým motivům. Jako první se na mole zjevila Irina Shayk, jejíž smyslný půvab je již řadu let spojován se značkou Intimissimi, které je globální ambasadorkou. Kromě Iriny vyšlo na molo 25 modelek, včetně ikonických krásek, jako jsou Isabeli Fontana a Anne V. 

Parterre de rois bylo zkrátka místem, kde se začátkem září vyplatilo být. Toto období symbolizuje konec léta a zároveň je startem vlny „týdnů módy“, které se konají po celém světě. Všechny oči se upíraly na první řadu, kde seděla Sarah Jessica Parker, ambasadorka Intimissimi pro nadcházející sezonu. Královna Sexu ve městě, která více než kdokoliv jiný odhalila, jaké ženy jsou a co potřebují, aby se cítily krásné a šťastné, je moderní průkopnicí ženské sebedůvěry, stylu a krásy. Po jejím boku zářila královna sociálních sítí Chiara Ferragni, pro niž to bylo první veřejné vystoupení po svatbě. Z českých a slovenských influencerů nechyběla například modelka Ester Berdychová Sátorová, herečka Hana Vagnerová nebo Karolína Chomisteková.

Podívejte se spolu s námi na jedinečnou show díky naší galerii: