IT Girls!

Michelle Harper
Říká se o ní, že je to nová Anna Dello Russo. Kontroverzní kombinace vzorů i osobní kouzlo jí pomohly k nové pracovní pozici s názvem odborná konzultantka módních brandů. Co o sobě říká sama Michelle? „Oblečení by mělo být prostředkem k seberealizaci. Nikdy byste se v modelu neměli cítit špatně – že nejste dost trendy, dost dobrá. Móda má opačný smysl – má vám dát pocit výjimečnosti, štěstí.“

Peony Lim

peony-upload3_2176003a
Blogerka, stylistka a modelka. Má za sebou jak zástupy věrných fanoušků, tak i módních fotografů. Nikdy nevyjde bez červené rtěnky, kterou má ve čtyřech odstínech – tmavou od Toma Forda, zářivě rudou Chanel, sytou karmínovou od Nars a ohnivou klasiku od Revlonu.

Solange Knowles

solange-knowles-re_2255878a
Mladší sestra slavné Beyoncé do světa showbyznysu nevstoupila s takovým třeskem jako její slavná sestra, zato u ní platí přísloví „tichá voda břehy mele“. Solange všechny nenápadně dostala svým osobitým vkusem, v němž se míchá vytříbený luxus s ledabylostí hippie holky. Když neobráží VIP party a openingy módních butiků, uploaduje fotografie ze svého barvami a vzory prozářeného života na svůj blog.

Rooney Mara

18-rooney-mara-get_2085542a
Svou dokonalou garderobou, kterou předvedla před tisíci fotografy na červených kobercích po celém světě při promování trháku Muži, kteří nenávidí ženy, učarovala každému milovníkovi módy. Značky Givenchy, Prabal Gurung i Alexander McQueen jsou pro ni jako stvořené. Její křehká krása i cit pro noblesu připomínají Audrey Hepburn. Nemůžeme se dočkat jejího dalšího velkého entrée.