Italský šmrnc přijíždí do Prahy

návrhářky Michaely Skuhravé.

Propagace Michaely Skuhravé.
Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Její rafinované modely ponesou známé tváře modelingu, Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová, finalistka Miss Universe Slovenské republiky 2010 Jana Mutňanská, Tereza Kerndlová, která se pro tento večer nestane jen modelkou, ale vystoupí i jako zpěvačka, a další.

Skuhrava
Pohotová Gábina Partyšová vás pod drobnohledem kamer Top Star magazínu provede celým večerem. Nebude chybět ani tombola s luxusními cenami.
Chcete poznat Alana Babického a zažít s ním lekci golfu? Nebo co třeba relaxační víkend na horách a balíček luxusní značky Fashionplanet?

Pak určitě navštivte módní show Michaely Skuhravé a odneste si nezapomenutelný zážitek z večera plného luxusu, známých osobností a nádherných modelů na tělech krásných žen.

Skuhrava

Módní návrhářka Michaela Skuhravá se narodila v Praze, v roce 1987, do rodiny slavného fotbalisty. Spojením sportu a módy se jí stalo osudovým, od dětství strávené v Itálii, mecce módy. V Čechách dále studovala střední školu oděvní, obor oděvní návrhářství a dále pokračovala ve studiu na univerzitě, fakultě užitého designu a módy, kdy mezitím strávila rok v Miláně, kde získala cenné zkušenosti z módního průmyslu.

Dnes se Michaela zabývá módním návrhářstvím, zakázkovým šitím a občasným stylingem. Její tvorba je velmi osobitá, inovativní, a takový je její přístup ke klientovi. “Každý můj model je originál, dýchá z něho mé osobité pojetí módy, dýchám z něho já a má vášeň pro módu“, říká Michaela a s úsměvem dodává: „po úspěšných zakázkách je nyní ten správný čas se prezentovat veřejně.

generální partner

Skuhrava