Jak dopadla Teniskology? Naprosto skvěle, podívejte!

Značky měly ve svých showroomech taky nabito. Adidas představil unikátní vintage kousky Originals za 1,5 milionu korun. Converse přichystal výstavy, workshop a unplugged koncert, vše pod heslem Made by you. Spolu s Nike jste mohli vyzkoušet novou kolekci Sneakerboots a jejich odolnost v dešti a chladu přímo uvnitř showroomu. Díky Pumě jste se mohli vyfotit jako hvězdy kampaně #NoMatterWhat a setkat se se slavnými ambasadory značky. Reebok připravil obří botu, kterou jste si sami nadesignovali a navíc jste mohli ve Ventilator Challenge vyhrát nové tenisky. V Zootu díky Teniskology spálili vysoké podpatky na prach a na Absolut baru jste si zas pod vedením profíků namíchali skvělý Teniskology drink s Absolut vodkou. U make-up artistek od Douglas jste se navíc mohli nechat po celý den nalíčit stejně jako naši tanečníci a tanečnice.

Hlavní partner ŠKODA propůjčil své jméno hlavní stage, jíž dominovala jediná na světě, unikátní ŠKODA Funstar. Mohli jste se svézt v autech ŠKODA Monte Carlo Shuttle a navíc si zasoutěžit o cestu do Monte Carla. Boží to bylo!

Jak to ve Vinohradském pavilonu na Teniskology vypadalo, se podívejte zde: https://www.facebook.com/video.php?v=937928426278245&set=vb.818225091581913&type=2&theater

A nevynechejte ani naši galerii, kde najdete několik exkluzivních fotek z Teniskology.

Jak dopadla Teniskology? Naprosto skvěle, podívejte!