Jak konečně najít perfektní make-up?

Nezáleží pouze na tom, jestli je vaše pleť světlejší nebo tmavší nebo pihatá. Důležitou roli při výběru make-upu totiž hraje její barevný podtón, který závisí na množství a barevné kombinaci pigmentů v pokožce. Na rozdíl od barvy pleti se nemění a zůstává stejný, a to ať jsme v létě opálené od moře nebo je naše tvář přes zimu vybledlá. 

Aha moment!

Ano, teď jste ideálnímu make-upu zase o krok blíž! Stačí, když si určíte, který podtón je právě ten váš: studený, neutrální anebo teplý?

Ženy se studeným podtónem pleti mají většinou velmi světlé nebo naopak velmi tmavé až černé vlasy, jejich pleť má růžový nádech a je zpravidla velmi světlá. Teplý podtón pleti bývá často spojen s výraznou přírodní barvou vlasů jako je čokoládově hnědá, zrzavá, medová nebo sytě černá a pleť má žlutě-zlatý odstín. Přesně mezi teplým a studeným stojí neutrální podtón pleti, který mají ženy, jejichž přirozená barva vlasů je typicky někde mezi tmavou blond a středně hnědou a v jejich tváři nepřevažuje žádný nádech, ani do růžova, ani do žluta.

K určení správného podtónu pleti existuje hned několik metod, jako je například přikládání bílého papíru přes jednu půlku obličeje, který vám pomůže snadněji odhalit její růžové nebo žluté nádechy. Dále můžete vyzkoušet rozlišení podtónu na základě šperků – zlatá barva sluší v zásadě více ženám s teplým podtónem, kdežto stříbrná sedne více ke studenému podtónu. 

Pokud chcete svou perfektní shodu najít co nejjednodušším, a navíc zábavným způsobem, podívejte se na web L´Oréal Paris a poslechněte si příběh hledání podtónu od několika ambasadorek projektu, kterými jsou například redaktorka Monika Koblížková a tanečnice Katarína Jakeš. Ty všechny našly svůj podtón a zamilovaly si sjednocující a zdokonalující make-up True Match

 {YouTube}38QOU6fcPgQ{/YouTube}

Nový make-up True Match od L’Oréal Paris je revoluční make-up, který zohledňuje nejen tón, ale i podtón pleti, a díky tomu zajistí skutečně dokonalý vzhled. Díky patentované technologii speciálních mikro pigmentů dokonale splyne s pletí pro dosažení perfektně přirozeného líčení. 

Nové složení spojuje čtyři vzácné oleje a dále vitamin E a B5, díky nimž bude nanášení make-upu snadné a rovnoměrné, pleť zůstává hydratovaná po dobu až 24 hodin. 

True Match nabízí 10 odstínů v každém podtónu, tedy 30 úžasných odstínů, které čekají jen na vás.