Vyzkoušejte make-up z přehlídky Dioru na jaro a léto 2019

Veškerou naši pozornost při přehlídce Dior Spring Summer 2019 strhlo taneční představení i dechberoucí modely. S odstupem času se však můžeme zaměřit i na detaily, jako je například make-up. V dnešním Get the look ho můžete vyzkoušet i vy. A nebojte se, nosit ho jde i jinde než na přehlídkovém mole.

  • BB cream

S make-upem šetřeme. Postačí lehký BB cream nebo korektor. Zkuste třeba hydratační BB cream od Lancôme. Důležité pro nás je, abychom vypadaly, že jsme se zrovna vzbudily. Vše dokonale zapudrujeme a přidáme trošku růžové tvářenky. To hlavní teprve přijde.

lancomecara
  • Rozcuchané obočí

I když nemáte husté obočí jako Cara Delevingne, udělejte z mála víc. Zastřihněte ho, aby rychleji rostlo a kartáčkem ho rozcuchejte do všech stran. Jen ne uhladit! Kartáček se štětečkem od Art Deco bude vaším velkým pomocníkem.

artdecocara
  • Vnitřní spodní linka

Linky ve stylu 90. let už nás přestávají bavit. Zkusit si linku udělat jako od Diora, to je ovšem výzva! K jejímu vytvoření budete potřebovat pouze kvalitní černou tužku. My vsázíme na osvědčenou kvalitu a tou je v tomto případě dlouhotrvající tužka na oči od Yves Saint Laurent.

ysl

 

cara
  • Důraz na lesk

Nemůžeme a ani nechceme volit nic jiného než Dior. Navíc nám jejich vyhlášený Dior Addict Lip Maximizer i zvětší rty, což znamená více místa na náš okouzlující lesk. A to pro náš Dior look nutně potřebujeme.

dior