Jak se ráno nejrychleji vypravit?

1. Mrkněte na předpověď na týden dopředu
Kontrola předpovědi počasí noc předem je běžná praxe. Pravdou ale je, že ještě víc se vyplatí každou neděli kouknout na předpověď rovnou na celý týden.  I Když si tímto způsobem přesně nevyberete oblečení na každý den zvlášť, budete mít obecnou představu o tom, po jakém oblečení v následujících dnech sáhnete.

2. Vyberte si oblečení noc předem
Intuitivně vybíraným outfitem se ráno nesmíte zdržovat. Připravte si ho již večer předem. Jeho přípravou, mimo výběr jednotlivých kousků, myslíme také žehlení, napařování nebo odstraňování přebytečných vláken. Takto perfektně připravený look následně pověste na ramínko mimo šatník a přiřaďte k němu boty. Vše, co budete muset další den udělat je obléct si ho.

3. Založte si deník
Přísaháme, že to funguje. Není třeba si kvůli těmto zápiskům pořizovat speciální sešit. Jednoduše svůj outfit rozepište do diáře nebo kalendáře. Budete tak díky tomu mít báječný přehled o tom, jaké oblečení jste v poslední době nejvíce nosila. osobní módní rekapitulace tak pomůže přijít na nové kombinace a nenosit stále dokola jen několik oblíbených outfitů.

4. Oddělte od sebe doplňky
Jistě jste to už zažila. Ráno si chcete vzít oblíbený šperk, načež zjišťujete fakt, že je naneštěstí zamotaný do zacuchané hmoty společně s několika dalšími doplňky. Řešení? Držte je od sebe dál. Jsme velikými fanoušky minimalistického a přehlednějšího pojetí šperkovnice v interiéru. Jednoduše pro šperky (ideálně pro každý zvlášť) zatlučte hřebíky do zdi a rozvěste je na ně. Podobně nepříjemnou situaci nebudete muset víckrát řešit.