Jak vybrat trendy kabát?

Kabát je jedním z nejdůležitějších artiklů zimní sezony. Je možné jej obměňovat doplňky, stáhnout páskem či mu dodat luxusní vzhled kožešinovým límcem, základ je ale stále stejný. Proto je důležité dobře zvolit.

Do barev!
Několik minulých sezon ovládal camel odstín. Tento rok si značky Acne, Diane Von Furnstenberg i Haider Ackermann pohrály s paletou barev mnohem víc a na přehlídková mola vypustily okrovou, oranžovou, ale i zářivý neon.

Vodorovně
Balenciaga a Rag & Bone využily kombinace několika tónů a na svých návrzích vytvořily široké pruhy. Není ale nutné zůstat pouze u nich, colorblocking je stále aktuální téma, proto investujte do vícebarevného kabátu.

Dvě řady
Na klasický trenčkot už je příliš zima, proto investujte do jeho teplejšího příbuzného z vlny či tvídu. Střih ale zůstává stejný – dvě řady knoflíků, vojenské epolety, vysoký límec, a především široký pásek.

Gotik
Gucci i Dolce & Gabbana zahráli na temnější strunu. Černé kápě jako by vypadly ze starých noir filmů. Donatella Versace atmosféru ještě dotáhla vyšívanými krucifixy.

Peplum
Nabíraný pas vládl celému létu a své módní kariéry se nehodlá vzdát ani v zimě. Pokud jste mu tedy podlehla, nemusíte se bát, že byste byla out.

Dokonalé kabáty i jiné luxusní modely či doplňky najdete i na našem ELLEshopu!