Jak vypadají Vánoce u Tiffanyho?

Vánoční kampaň Tiffany & Co. je tu a máte se opravdu na co těšit! Firma přestavuje novou kapitolu ze své kampaně „Believe in Dreams“, jež diváky přenese do zákulisí Tiffanyho dílny, kde se dějí bláznivé věci v surrealistickém prostředí plném hvězd. Snům ani fantazii se u Tiffanyho meze nekladou…

Film ke kampani začíná v legendárním vlajkovém obchodě Tiffany & Co. na Páté Avenue, kde se herečka a modelka Zoë Kravitz jako asistentka s nasazením pracující do pozdních hodin zasní a najednou se ocitne v magickém podzemním světě zabarveném typickou tyrkysovou modří Tiffany Blue. V tajné vánoční dílně potkává zvláštní bytosti, modelku Xiao Wen Ju jako excentrickou manažerku a v rolích šperkařských mistrů například modelky Karen Elson a Maye Musk. A pak najednou začne bláznivý čajový dýchánek, jehož hostitelkou je Naomi Campbell, která podává delikatesy z Blue Box Cafe™ servírované na stole dokonale prostřeném servisem z kolekce Tiffany Home & Accessories. Celý příběh ukazuje, že kouzlo Tiffany & Co. vzniká tam, kde se geniální kreativita potkává s mistrným zpracováním. 

tiffany

Vánoce jsou obdobím, které nám dává nejvíc inspirace ke snění,“ říká Reed Krakoff, umělecký ředitel Tiffany & Co. “Naši šperkařští mistři vkládají kouzlo a krásu do každého kusu. Tento film vznikl na jejich počest, aby zachytil kouzelný vánoční svět Tiffany, kde všechno je možné.“ 

Ve vánoční kampani Believe in Dreams se objevují nové i klasické kolekce Tiffany Paper Flowers™, Tiffany HardWear, Tiffany T, Return to Tiffany® a Tiffany Keys. Surrealistický svět je inspirován kolekcí doplňků a dárkovách předmětů. Režisérem filmu je Mark Romanek, jenž se proslavil například albem Beyoncé Lemonade, a hudba pochází z hitu skupiny Aerosmith Dream On z roku 1973, který nazpíval Steven Tyler. 

Letošní Vánoce bude u Tiffanyho toto téma doprovázet i opravdová dílna v newyorském vlajkovém obchodě, kde se zákazníci mohou setkat s mistry šperkaři a vůbec poprvé nahlédnout do jejich umění a spatřit vznik dokonalých šperků z kolekcí Tiffany & Co. Dílna bude na Páté Avenue přístupná od poloviny listopadu do 1. ledna 2019. 

Podívejte se na celou vánoční kampaň Tiffany & Co.: