Jaké tenisky se nosí v ELLE

Andrea Běhounková, šéfredaktorka

"V poslední době ujíždím na bílých teniskách. Kupuju si bílé Stany skoro na kila, ale úplně nejvíc miluji tenhle pár od Saint Laurent. Přivezla jsem si je z Paříže a už teď se těším, že až je trochu onosím, koupím si ještě jedny... Bohužel je nedělají v dětských velikostech, takže Isabela mi zatím může konkurovat "jen" s miniStanama".

andrea f42e3

„Momentálně asi nejvíc sním o "háčkovaných" Stan Smith Primeknit. Doufám, že si je zítra ve Vinohradském pavilonu v rámcifestivalu tenisek Teniskology (www.teniskology.cz) koupím!"

andreastan ea0b2

Ester Geislerová, produkční 

"1. moje kolekce tenisek = 6 párů bot. 2. nejoblíbenější mám botasky (vpravo nahoře), dostala jsem je od ségry, vypadají na noze moc hezky a připomínají mi dětství, tábory, babičku Věru, léto na kole kolem Dobrušky, rozpálený asfalt. 3. Nike (uprostřed) - v těch běhám a běhat v nich je jako sedět v kavárně s kámoškou a krafat o pocitech, moc pohodlný! 4. Černobílý Conversky jsem si koupila od kolegyně Broni, jí byly velké, mě jsou trochu taky, ale mám ráda Andyho Warhola a kvůli němu mi nevadí, že vypadám občas jako kačer s obříma nohama. 5.Červené Conversky (úplně vlevo) jsem dostala od svýho kluka a jsou roztomilý a dělají mi malou nožičku, takže se to s Warholem vyrovnává."

ester22 14d66

"Olala, volba je jasná. model REPRESENTANT volně vlající na jachtě, na lehce rozbouřeném moři. Botasky jsou moji vzpomínkou na léto a symbolem něčeho, čemu se říká "EVERYDAY FRIDAY" (ve Francii se tomu říká joie de vivre). To se hodí, ne, když je dnes ten pátek, že?"

ester 76e27

Lucie Biundo, ředitelka B-creative

"Když se kouknu na svou kolekci, koukám, že nejraději mám asi Converse, s těmi jsem "začínala". Ale je mi najednou líto neříct růžové Adidasky, které odnosily mé dvacetikilové břicho v těhotenství. Červené Nike jsou raritní sběratelský kousek, dárek od mého muže. Nebo že v New Balance se dá prošlapat celý New York bez následku. Stručně - mám je ráda všechny. Jsem typický blíženec, mám vždy tenisky, které ladí k mojí proměnlivé náladě. Naštěstí pro mě se mi nálady maximálně střídají po dnech. Moje sbírka je o něco chudší než Fabricova (manžel). Tenisková kolekce mého muže zabírá většinu místa v naší skříni."

luciesirova 1a2ee

"Momentálně po žádných vysněných netoužím. Nové tenisky kupuji podle rozpoložení, takže nové si koupím zítra v rámci akce Teniskology (www.teniskology.com) a určitě se stanou mým vysněným kouskem."

luciesirova222 992e8

 

Zuzka Pelková, beauty redaktorka

"V teniskách chodím prakticky denně. Miluju je! Tohle je jen část mého botníku."

zuzka 4ce34

"Kdybych si teď měla nějaké tenisky přát, tak bych moc ráda vyzkoušela Air Zoom Wildhorse 3 od Nike, což jsou tenisky na běhání v terénu. Běhání v polích, loukách a v lese je totiž nejvíc."

zuzka22 5e5d3

 

Broňa Zavadilová, obrazová redaktorka

"Mám doma dvě sbírky, sbí­rku filmovou a sbí­rku Conversek. Jsou to moje neojblíbenější­ boty. Připadám si v nich, jako by mi bylo pořád 18. Mám plátěné, kožené, s kožíškem, nízké, kotníčkové, taky mám balerínky od Converse, tašku Converse, tričko Converse. A ráda bych měla dalších asi tak 20 párů Conversek.

brona11 b52d5


Tohle musí být můj další úlovek. Ty barvy?? Chci je hned, oboje!

brona d07a1

Ivona Petružálková, creative consultant

"Moje kolekce tenisek je malá, ale o to víc onošená. Tenisky jsou základ mého šatníku hlavně kvůli mé práci a taky tomu, že jsem naprosto neschopná si obout podpatky. A pokusy tu přitom byly. Nic směšnějšího snad ani neexistuje. Tenisky jsou moje "must have", stejně jako džíny, bílé triko a šedivý kabát."

ivona 29af8

"Chtěla bych holkám do sbírky pořídit ještě jedny, a to Botas 66, barevné. Mám pocit, že chci vedle těch Nike, Adidas a Converse mít i české Botas. Okolo Botas obchodu ve Skořepce často chodím a vybráno už mám, ještě ty penízky by to chtělo."

ivonabotas66 48313

 

 

Nike z filmu Zpátky do budoucnosti 2!!!!!

backtofuture fbba1

A jejich nová vytuněná verze Nike MAGs, z roku 2015, v prodeji budou celosvětově od března 2016. Marty McFly je už má a schválil jejich prototyp. 

1022 FL nike mag self lacing shoes 2000x1125 1940x1091 3d1dd