Jane Fonda a Robert Redford se opět zamilovali

Včera se na internetu objevil první trailer a takhle něžnou a roztomilou jízdu autem ve filmu jsem neviděli od dob, kdy Edward svezl Bellu poprvé domu ve Stmívání.

Film je adaptací knihy The Fault in Our Stars od spisovatele Kenta Harufa a pro film ji upravili scénáristé Scott Neustadter a Michael H. Weber. Fonda hraje Addie Moore, vdovu v malém městečku v Coloradu, která se zamiluje do souseda Louise Waterse (hraje ho Robert Redford), který je také vdovec.

Fonda s Redfordem spolu hrají již počtvrté a o jejich spolupráci se Jane rozpovídala i v show Ellen DeGeneres, kde přiznala, že se do Redforda znovu a znovu zamilovává. "Už jsme spolu pracovali třikrát a pokaždé jsem se zamilovala. Takže pokud neměl Robert zrovna náladu a nepovídal si se mnou, byla jsem rozhozená a říkala jsem si: 'Co jsem udělala špatně? Proč mě nemá rád?'"

Zdá se, že po padesáti letech se Jane konečně uklidnila a Redfordovými náladami se už nyní nenechá rozhodit. Dokonce si z něj na place dělala srandu a popichovala ho.

"Jediný problém, který jsem tentokrát měla bylo, že pokud jsem se Redfordovi zadívala do očí, zapoměla jsem, co mám říkat. Je pořád krásnej chlap."

Vedle Roberta a Jane ve filmu uvidíme i Bruce Derna, Matthiase Schoenaertse a Judy Greer. Film bude mít premiéru na Netflixu už příští měsíc.

{YouTube}v=i9jw4f5YO8E{/YouTube}