Jarní nákupy: Po čem touží redakce ELLE?

Andrea Běhounková, šéfredaktorka

"Miluju boty na podpatku, nosím je de facto neustále a momentálně dost hystericky nakupuji u Gianvitto Rossi. Z jarní kolekce jsem si koupila už dvoje a ještě mám v úmyslu pořídit jim další sestřičky, které jsou něco jako šperk. A taky si určitě musím koupit náhrdelník na krk z poslední kolekce Rafa Simonse pro Dior. Je pod ním takový krásný hedvábný roláček… A poslední mojí must have  jsou červené šaty od H&M. S těmi kotníkovými krasavicemi od Gianvitto Rossi to vidím na hot summer!"

2 c3c0d

Martin Hradecký, redaktor

"Tenisky NMD Runner od Adidasu. Prosím! Stačí mi jen si na ně vzpomenout a umírám touhou. Jsou tak krásné. Jen u nás bohužel nejsou moc k dostání. Ale vím, že je brzy budu mít, vím to. A budu je nosit celé jaro, léto i podzim. Protože jsou nejkrásnější!!! A má je taky Rita Ora. Konec Adidas hlášení!" 

9 19a08

Darinka Achremenková, artdirektorka

"Pořád si kupuju dokola to samé nebo dost podobné věci. Jsem konzerva. Ale letos zkusím zaexperimentovat a aspoň na šatech a sandálech se vyřádím!"

 4 b05fc

Broňa Zavadilová, obrazová redaktorka

"Milý jarní Ježíšku, já bych toho na jaro potřebovala trochu víc, protože nemám VŮBEC nic na sebe. Ze všeho nejnutněji bych potřebovala boty Vans v tělový barvě, batoh Playbag, kalhoty Zara, kostkovanou košili a koženou bundu Pepe Jeans a ještě džbán z Ikey, do kterýho si budu každej tejden dávat čerstvý kytky a vítat tak jaro každej den."

 2 74a80

Klára Antošová, editorka

"1. Různé tuniky a dlouhé košile nosím k džínům celý rok, ale tahle modrá mi na léto přijde úžasná. A na dovolené u moře bych si ji klidně vzala jako šaty. 2. Barevná sukně mě dostala! Divím se sama sobě, že jsem se bez ní ta předešlá léta vůbec obešla... 3. Pro chladnější letní rána nebo dlouhé večery bude tahle krátká semišová bunda nezbytná. 4. A další kousek jsou pestrobarevné šaty, které mě toto léto bude rozhodně bavit. Na to, že můj šatník tvoří z 99% černá, je to docela odvážné, ale na druhou stranu - kdy jindy, když ne v létě? 5. Šaty, které jsem si oblíbila ještě předtím, než jsem si je poprvé vyzkoušela. Sice další černý kousek ve skříni, ale myslím, že zrovna tam se moc neohřejí..."

7 10d54

Cindy Kerberová, beauty editorka

Černé oversize sako Stella McCartney (prodává Net-a-porter) Při nedávné revizi šatníku jsem zjistila, že jeden z mých nejvěrnějších společníků, které mě provázejí spoustu let, je černé sako z pánské kolekce Jean Paul Gaultier. Kousek z roku 1988 je opravdu nadčasový a nosím jej k džínám i přes little black dress. Jenže je dost často v čistírně, a tak bych potřebovala ještě jedno. Hodně se mi líbí oversize blejzr Stella McCartney. Minimalistický, dlouhý pod zadek, nadčasový. Prostě skvělá investice.
Malá kabelka "Miss Dior" na řetízku Dlouho jsem nosila pouze velké kabely, do kterých se vejde vše a ještě v nich spousta místa zbude. Ale nakonec jsem zjistila, že malá kabelka je mnohem praktičtější. Toto jaro jsem se zamilovala do jemného odstínu růžové u Diora. Mají ho ve verzi wallet-on-chain - je to vlastně větší peněženka na řetízku. Po té moje srdce velmi touží. Rtěnky sice budu muset nosit po kapsách, ale to mi vůbec nevadí.
Brýle s černými obroučkami Bulgari Nosím brýle od malička a rozhodně je neskrývám. Čím větší a výraznější, tím lepší. Když už je musím nosit, tak ať jsou pořádně vidět. Poslední černé obroučky jsem si koupila od Saint Laurent, ale určitě bych uvítala ještě jedny do zásoby. Stejně jako černých sak, ani brýlí není nikdy dost. Hodně se mi líbí tento černo-zlatý model od Bulgari. Je dost výrazný, ale zároveň dostatečně variabilní na každodenní nošení i místo šperku na party. Hezký šperk na obličeji.
Conversky od Missoni I když nejsem typ na nošení úpletů od Missoni, jejich verzi Conversek si prostě musím pořídit. Chodím často pěšky do práce, tak proč si každé ráno nezlepšit cool botami, ne? To je přeci dobrá výmluva, proč potřebuji další místo v botníku (teda vlastně nový, větší botník).
Koženkový kabát Lindex Jsem kabátová. Nevlastním jedinou bundu (kromě koženého křiváku), o to více si potrpím na kabáty. V zimě, v létě. Jarní šatník bych si ráda oživila právě novým kabátem. Několik týdnů pokukuji po koženkovém svrchníku v Lindexu. Líbí se mi, že nemá knoflíky (nesnáším jejich přišívání!!!), zato jeho kapsy jsou parádně velké a pak ten koňakový odstín. Můj #musthave na jaro.

3 0b8b6

Markéta Dekánková, asistenka 

"Mám ráda pohodlí a volnost, proto zavítám do H&M, kde jsem si vybrala následující kousky:"

 8 e2035

Ester Geislerová, produkce

"Tohle potřebuju! Na jaro, na chalupu, na pivo a na zahrádku...atd."

 5 4ccbf

Ivona Petružálková, kreativní konzultantka 

"Pro mě je jaro: džíny, bílá barva a pantofle. A oči si musíme chránit všichni a pořád."

 6 00041

Mirka Harcegová, marketing

" Moje MUST HAVE z aktuálních kolekcí spring/summer jsou brýle RAY-BAN, jedině retro. Určite budu na jaro potřebovat bílou košili a olivově zelené kalhoty z COSu, do práce páskové baleríny ze ZARY s pruhovaných tričkem, to je moje all-year-long záležitost a na víkend pak VANsky s jemným designem připomínajícím moje školní léta, když jsme si na boty psali taháky. V létě na pláž si vezmu plavky LINDEX."

10 196b3