Jarní street style: Chiara Ferragni

Chiara je momentálně na vrcholu slávy – navrhuje vlastní kolekce bot, spolupracuje s věhlasnými značkami a obsazuje přední řady na přehlídkách. Myslíte, že přišla ke štěstí jako slepá k houslím? To jste vedle. Tato talentovaná mladá dáma se totiž v módě opravdu vyzná. Denně to dokazuje jak na svém blogu, tak v ulicích měst. Co říkáte na její jarní model? Že nemá chybu? Pak vám prozradíme, jak na něj.

Základem vašeho šatníku by se měly stát křiklavé šaty a kabelka, pokud možno ve stejné barvě. Chiara vsadila na chic oranžovou, chybu neuděláte ani s růžovou. Cenově dostupné šaty najdete třeba v Zaře, luxusnější u Prady.

Prada
Zara

Kabelku zvolte tón v tónu. My jsme si zamilovali sytě oranžové psaníčko Marc by Marc Jacobs, stylová budete i s neonově růžovým značky Jimmy Choo.

Marc by Marc Jacobs
Jimmy Choo

Punčochy oblékněte v kontrastní barvě a slaďte je s botami na podpatku. Chiara vsadila na fialovou a trefila se. S oranžovými šaty tvoří dokonalou kombinaci. Velký výběr nenabízí nikdo jiný než firma Falke. Samozřejmě nepodceňujte ani boty. Dobrou investicí a nepostradatelným základem vašich budoucích outfitů se stanou louboutinky. Fialové seženete třeba na Net-a-porter.com.

Christian Louboutin
Falke

Ačkoli jarní slunce dělá, co může, pořád ještě nemá takovou sílu. Přes svůj outfit přehoďte barevný trenčkot. Nadčasovou klasikou je Burberry, zajímavější střihy bundiček v zářivě modré barvě najdete třeba v kolekci A/W 2011 Jakuba Polanky.

Burberry
Jakub Polanka