Jason Wu představil novou kolekci kabelek

Mladý a velice úspěšný designérský talent Jason Wu se při navrhování kolekce kabelek pro sezonu podzim/zima 2011/12 držel pravdivého rčení, že méně je více. Jednoduchá konstrukce, střední velikost, jemné detaily přitahující pozornost a elegance. Takovými slovy by se dala nová sbírka stručně charakterizovat. Designér vsadil na jednoduchý tvar a čisté linie. Minimalistickou atmosféru každého kousku následně narušil dekorem v podobě jednoho nebo dvou smyslných detailů, které nenásilně oživily finální podobu kabelky.
Wu vytvořil úžasnou sbírku, jež nepotěší pouze zajímavými a neokoukanými tvary, ale i rozsahem barevné škály. O hlavní slovo se přihlásila bílá barva, vybírat můžete také z černé, vínové, velbloudí hnědé, a dokonce i z několika zářivých neonových barev.

P. S. Několik kabelek/psaníček je zdobeno stejným způsobem jako boty z nové kolekce, jen aplikace na botách jsou o něco mírnější. Outfit tudíž bude působit dokonale a harmonicky. Stejná intenzita zdobení by nedělala dobrotu a celý váš model by byl degradován na přestylovaný kýč.