Jimmy Choo nenavrhl jedinou botu!

To, že se jeden druhému nedokážou podívat do očí, rozhodně není žádnou novinkou ani velikým tajemstvím. Tamara Mellon a Jimmy Choo, který nedávno přijel do Prahy, aby navštívil Prague Fashion Weekend, zkrátka nejsou přáteli, a to přesněji od roku 2001.Tentýž rok totiž Jimmy Choo prodal svůj 50procentní podíl a odešel z firmy s povolením používat název linie Jimmy Choo Couture, pod kterou by byly designovány a vyráběny unikátní kousky na míru pro tu nejváženější klientelu. Tamara Mellon, která post šéfdesignérky značky a spoluzakladatelky obuvnického impéria opustila v roce 2011, před pár dny takřka obrátila svět módy vzhůru nohama. Jako host talk show America’s Today si vzala svého bývalého kolegu na paškál a rozhodně ho ani trochu nešetřila.

Původní myšlenka byla taková, že Jimmy bude navrhovat kolekce a já se postarám o chod podniku. Hodně brzy se ale ukázalo, jak to ve skutečnosti s jeho talentem je,“ zkonstatovala Tamara. Na otázku, zda tedy tvrdí, že nenavrhl ani jednu kolekci, odpověděla: „Ani jednou jedinkrát jsem od něj neviděla žádný návrh,“ dokončila Tamara, která se po odchodu z firmy, již založila v roce 1996 díky penězům svých rodičů, začala věnovat psaní knihy. Svazek In My Shoes si už můžete koupit třeba na Amazon.com. Dočtete se v něm o všem od drogové závislosti po zkušenost s nespolehlivými obchodními partnery.

P. S. Příští měsíc Tamara Mellon plánuje spustit svůj vlastní lifestylový brand, který podle jejích slov bude víc Zara než Chanel. Značka by měla na trh každý měsíc (nikoli sezonu) uvádět nové skvělé kousky bot.

Pravdu ohledně jejich sporu znají jen oni dva. Jaký je ale váš názor?