Kanye West odhalil novou kampaň Yeezy s nahými modelkami

Ačkoliv byl Kanye West v posledních měsících hodně nezaprázdněný přípravou svého nového hudebního alba, ani na módním poli nezahálel. Vlastně právě naopak! Tento týden odhalil na Twitteru světu svoji nejnovější kampaň tenisek Yeezy 500 Supernoon a opět rozproudil klidnou hladinu módního byznysu. Ale co jiného od extravagantního miliardáře a rappera čekat?!?

Předpokládáme, že na inspiraci pro tuto kolekci se nikdo ptát nebude. Je totiž naprosto zjevná! Sportovní podprsenky, legíny, mikiny i boty samotné kopírují styl jeho ženy Kim Kardashian West. Přestože kritici o Kim tvrdí, že je to pouze laciná a nevkusná hvězda reality show, která jediné, co umí, je ukazovat svoje pozadí, jiní ji označují za módní ikonu počátku milénia a její outfity inspirují miliony lidí na celém světě. Faktem zůstává, že ať se nám to líbí nebo je, je jednou z největších celebrit současnosti. A její manžel to dobře ví! 

Kampaň nafotil jejich dvorní fotograf Eli Linnetz, který má na svědomí mimo jiné i rodinné vánoční pohlednice Westových z roku 2017. Není to navíc poprvé, kdy Kanye odhalil svoji kampaň pomocí sociálních médií. Poslední kolekci prostě oblékl na svoji ženu, která ji „jen“ nosila a sdílela na svých sociálních sítích. Prosté a geniální zároveň!

Viděli jste fotografie? Tak upřímně… všimli jste si těch tenisek?